2777
2789

من دوتا دختر دارم بعضی وقتا میگم همین دوتا بسه با این شرایط اقتصادی جامعه ولی گاهی وقتا شدید دلم یه پسر میخاد داشته باشم شماهم اینجوری هستید چیکار میکنید با این حستون

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا پسر دارم خسته میشم میگم بسه اما دلم خیلی دختر میخواد البته پسرم کوچیکه همسرم اصلا راضی به آوردن سومی نیست

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

همه میگن دوتا بچه یه جنس خیلی بیشتر به درد هم میخورن ولی با حسم کنار نمیام

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
پسر میخوای که برات چکار کنه عزیزم؟؟دخترا رو اذیت کنه ؟؟

میگم شاید بعدنا شرایط جوری شد که پسر به درد پیریمون بخوره هرچند میدونم از پسرای الان بخاری بلند نمیشه

منم دوتا پسر دارم  و راضی هستم . بخاطر پسر اولم باردار شدم که اونم داداش میخاست 

_ حالا اطرافیانن هی   کخ میریزن که دختر نداری تنها میمونی ولی برام اصلا مهم نیست چون زیاد بچه دوست نیستم . الانمکه ۳۲ سالمه اصلا نمیخام بچه بیارم تازه اونم دختر ! چون ۳۲ سال اختلاف سنی با دختر بنظر خودم زیاااااااااده

هرکس ب اندازه ضربه هایی که خورده تنهاییش را محکم تر بغل میکند . 
وای من به دومی هم نمی تونم فکر کنم چه برسه به سومی

عزیزم جنسیت بچه ات چیه

يه پسر دارم يه پسر هم تو راهه 

منو شوهرم عاشق دختر بوديم خدا صلاح ندونست 

عمرا به فكر سومي باشم همين بتونم از پس رفاه اين دو پسر بر بيام خونه و ماشينو تحصيلاتو سرمايه ووووووو

الان زمون قديم نيس كه بچه ها بتونن با تلاش خودشون به جايي برسن چه برسه سي سال بعد كه اوضاع از اينم بدتر ميشه 

همين بتونم اسايش اين دو پسرمو تامين كنم خدا صلاح ميدونست دومي رو دختر ميداد

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

من از اول که مجرد بودم دلم دختر میخاس حالا که لطف خدا شاملم شده و دوتا دارم باز دلم پسر میخاد البته بگما با بچه هایی که پسرن اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم ولی بچه خود ادم یه چیز دیگهس

من دو تا دختر دارم ولی اصلا به سومی فکر نمیکنم. چون واقعا شرایط جسمی و روحیشو ندارم . دیگه سایر مسائل بماند. ولی اینکه بخوایم به این امید بچه دار بشیم که بعدا به دردمون بخورن اشتباهه.  

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم