2777
2789
عنوان

خانومای وارد به جدول چینی

358 بازدید | 23 پست

سلام دوستای گلم.من میخوام ماه دیگه اقدام کنم برا بارداری.یک دختر دو ساله دارم و دوست دارم اگه خدا بخواد بعدی پسر باشه.متولد خرداد 67هستم.طبق جدول چینی تا مهر میتونم برا پسر اقدام کنم.حالا امروز خواهرم گفت جدول چینی باید سنتو به چینی حساب کنی.با ی نرم افزاری حساب کرد و سنم شد 30سال😨😨😨حالا با سن سی سال کلا برنامه هام بهم میریزه.من باید با 29سال حساب کنم یا 30سال؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

67/3/22

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا باید با سی حساب کنم؟😞😞😞پس بایدکلا امسال منصرف شم.چون سی سال تمامش به غیر از سه ماه دختره.حالاواقعادرست هس؟من پریودامم منظم نیس

کرشمه جون یک ماهه رژیم گرفتم.کیت هم میگیرم حتما.میخواستم از جدول چینی هم مطمئن باشم.

فعلاکه فقط لبنیات حذف کردم.یک ماهم بعد ماه رمضون ان شاءالله گرمی بخورم.شوهرمم یک ماهه اسیدفولیک و ویتامین ب و ویتامین ث میخوره.خودمم اسید فولیک و ویتامین ب

سلام عزيز دلم ميدونم كه از رژيمت نتيجه گرفتي و خدا رو شكر الان گل پسرت به دنيا اومده خدا حفظش كنه 😍

ميشه لطفا رژيمتو به منم بدي البته منم تقريبا دو سه ماهي تو رژيمم ولي خواستم مال شما رو هم ببينم 

و اينكه آيا با جدول چيني پيش رفتي؟ 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
فعلاکه فقط لبنیات حذف کردم.یک ماهم بعد ماه رمضون ان شاءالله گرمی بخورم.شوهرمم یک ماهه اسیدفولیک و وی ...

سلام عزیزم،میشه بگید چکار کردید برای رژیم پسر که موفق شدید،جدول چینی تاثیری داشت؟ 

سلام عزیزم،میشه بگید چکار کردید برای رژیم پسر که موفق شدید،جدول چینی تاثیری داشت؟ 

سلام.من شش ماه زیر نظرمتخصص رژیم بودم و اقدام روز تخمک گذاریم بود همسرمم داروی تقویتی میخورد...نه جدول چینی برا من اشتباه بود

سلام.من شش ماه زیر نظرمتخصص رژیم بودم و اقدام روز تخمک گذاریم بود همسرمم داروی تقویتی میخورد...نه جد ...

ممنون از جوابت عزیزم،منم زیر نظر متخصص هستم فعلا جواب نگرفتم،میشه بگید شما شست و شوی جوش شیرین داشتید و خودتون چه چیز هایی رو رعایت می کردید؟

ممنون از جوابت عزیزم،منم زیر نظر متخصص هستم فعلا جواب نگرفتم،میشه بگید شما شست و شوی جوش شیرین داشتی ...

من خیلی شنیده بودم جوش شیرین نقص عضو میاره استفاده نکردم...شب اقدام دوبار من ارضاشدم بعد همسرم

..دخول عمیق...نمیدونم دیگه چیا منظورتونه بمرسید تا بگم