2777
2789
عنوان

خانومای وارد به جدول چینی

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 23 پست
منظورم رژیم غذایی هست ،اسم متخصصتون هم میشه بگید؟

من مشهد هستم....رژیم غدایی مرغ و برنج و گوشت کامل حذف...گوشت مصرفی گوشت شترمرغ و به جای مرغ بلدرچین استفاده میکردیم هم من هم همسرم...لبنیات حذف...معزیجات به جز بادوم زمینی برای من حدف اما همسرم یک شب درمیون معجون میخورد...من هرروز و شوهرم ی شب درمیون دمنوش زعفرون ودارچین و زنجفیل و نبات...هرشب من نصف استکان ایشون ی استکان کاسنی...ماهی دوباز درهفته میگو فراوون....من هرروز دوتا دونه فلفلسیاه لای خرما میذاشتم و میخوزدم...باید دونش جویده بشه....پهلوهامو با روغن سیاه دونه چرب میکزدم...میوه توت فرنگی و انجیر خیلییب میخوردیم..

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
من مشهد هستم....رژیم غدایی مرغ و برنج و گوشت کامل حذف...گوشت مصرفی گوشت شترمرغ و به جای مرغ بلدرچین ...

مرسی عزیزم پس توی یک شهر نیستیم ماهی و میگو شما هم می خوردید یا فقط همسرتون می خوردند؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم پس توی یک شهر نیستیم ماهی و میگو شما هم می خوردید یا فقط همسرتون می خوردند؟

جفتمون میخوردیم.تن ماهی ممنوعه ها....فقط ماهی یا میگو

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
عزیزم میشه اسم دکتر بگی توو مشهد برای تعیین جنسیت که زیر نظرش بودی؟ 

دکتر نجاتیان...الیته دکتر نیستن ایشون و ماما هستن...چهارراه فرامزز هس مطبشون

دکتر نجاتیان...الیته دکتر نیستن ایشون و ماما هستن...چهارراه فرامزز هس مطبشون

ممنون عزیزم از اینکه جواب دادی 

عزیزم یه سوال خانم نجاتیان نتایجش در کل خوبه؟ اون مدت که میرفتین خانومای دیگه هم جواب گرفته بودن برای جنسیت دلخواهشون؟ موندم برم ای وی اف یا اعتماد کنم به رژیم تعیین جنسیت زیر نظر متخصص؟

ممنون عزیزم از اینکه جواب دادی  عزیزم یه سوال خانم نجاتیان نتایجش در کل خوبه؟ اون مدت که میرفت ...

خواهش میکنم عزیزم.حقیقتش من و دوستم باهم رفتیم پیشش...من نتیجه گرفتم و دوستم‌نه....اما کلا تو اون مدت پنج شش باد بودن کسایی که با گل و شبرینی برا تشکر میومدن چون نتیجه گرفته بودن...بچه چندمتونه؟

ناراحت نشی دوستم اما من میگم ای وی اف دخالت مستقیم تو کار خداست اما رژیم و تعیین تخمک‌گذاری و اینا تلاشی برا رسبدن به خواستته و اخرش خواست خداست.این نظر شخصی منه

خواهش میکنم عزیزم.حقیقتش من و دوستم باهم رفتیم پیشش...من نتیجه گرفتم و دوستم‌نه....اما کلا تو اون مد ...

مرسی عزیزم 

من برای بچه دوم میخوام... بچه اولم دختر هست برای خودم فرقی نداره اما شوهرم پسر میخواد منم سنم دیگه اجازه نمیده برای دومی ریسک کنم هرچی شد بعد باز برای سومی فکر کنم....... چکار کنم به خودم باشه دختر هم بشه دوست دارم اما حرفهای شوهرم دو دلم میکنه که چکار کنم برم دنبال ای وی اف که قطعی پسر شه یا همین تعیین جنسیت ..... 

مرسی عزیزم  من برای بچه دوم میخوام... بچه اولم دختر هست برای خودم فرقی نداره اما شوهرم پسر میخ ...

منم بچه دومم بود...اولی دختر بود و شوهرم و خودم دوس داشتیم جفتشو داسته باشبم اما اینطوری نبود که اگه نشد اه و وای کنیم...به نظر من همسرتو متقاعد کن که خواست خدا مهمترینه با رژیم برو جلو