2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لاینی مثل ناخن ، همیشگی هست و همیشه شلوغ و پر مشتری 

ولی یه لاینی مثل لایت و امبره و بالیاژ و ... شاید مشتریت کم باشه ولی همون کم هم یه درامد زیاد داره ، البته تو این لاین اعتنادکردنم سخته و باید خیلی حرفه ای کار کنی 

بنظرم یا لیفت مژه و ابرو اینا بزو یا ناخن که زودتر اعتماد میکنن

.
یه لاینی مثل ناخن ، همیشگی هست و همیشه شلوغ و پر مشتری  ولی یه لاینی مثل لایت و امبره و بالیاژ ...

انشالله قصد دارم کار اکستنشن شروع کنم خدا کنه بگیره 

راضی هستی عزیزم سخت نیست؟ چقدر هزینه کردی

فعلا یه جلسه رفتم فقد توضیح داده

عملی هنوز یاد نداده تا وسیله هاشو بگیرم

۴و نیم هزینه کلاس شد

البته الان افزایش قیمت پیدا کرده من بیعانه داده بودم قبل عید

وسیله هاشم ۳ تومنی میشن

من بخاطر سبک بودن کارش و اینکه سرپا نیستم رفتم

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !

ناخن درآمد خوبی داره ولی سرمایه اولیه زیادی میخواد وسیله‌هاش خیلی گرون شدن و اینکه ناخن کار هم خیلی زیاد شده

میگن لیفت و کاشت مژه و ابرو پرطرفداره و اگه حرفه‌ای باشی و جا بیفتی درآمدش عالیه

شینیون هم خوبه همیشگیه از دورهمی‌های کوچولو تا مراسم عقد و عروسی همه به شینیون کار نیاز دارن

یکی از آشناها فقط سه‌چهارساله تو این کاره و حسابی تو شهر جاافتاده با سالنای خوب همکاری داره و مشتری‌هاش ماشالا زیادن