2777
2789
عنوان

پیش دبستانیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 124 پست
پیش ۲ بردی؟ خب بچه ۴ ساله چه آدمکی آخه بکشه

دختره من امسال میره پیش ۲ کی باید ببرم واسه ثبت نام؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
وای دختر منم ۴و نیمه بدن نمی‌کشه سر و دست و پا

اکثرا بدن نمیکشن ،نمیدونم چرا،اما اصلا بهش گیر نده،فقط یکی دو بار سوالی بپرس چرا بدن نداره،یا خودت بکش تو کاغذ برای خودت با بدن،بهش نشون بده بگو خوبه ادمکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمکش چطور بود،چشم و دهن داشت؟

اره فقط خط تیره کشبیده بود واسش

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

من براسنجش بردم گفتن یه گردی بکش رنگارو ازش پرسیده بودن و چند تا صداگذاشته بودن گفته بودن صدای چیه و اینکع یه پا بالا با یه دست توپ بندازه جهت تعادل دست چپ و راست پرسیده بودن اعضای بدن  اینارو کار کن عزیزم مثلا بگو با چشم میبینیم حس بینایی با کوش میشنویم شنوایی و.....من خودم چند وقت پیش دبستانی بودم بچهایی که سنجشون خوب نبود وسط سالذیادمه باز مدیر فرستاد سنجش 

اکثرا بدن نمیکشن ،نمیدونم چرا،اما اصلا بهش گیر نده،فقط یکی دو بار سوالی بپرس چرا بدن نداره،یا خودت ب ...

درست میگی عزیزم.ممنون

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
من براسنجش بردم گفتن یه گردی بکش رنگارو ازش پرسیده بودن و چند تا صداگذاشته بودن گفته بودن صدای چیه و ...

هنوز سنجش نفرستادن گفتن ثبت نام کنین مشاور مدرسه اینارو پرسید ازما 

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
هنوز سنجش نفرستادن گفتن ثبت نام کنین مشاور مدرسه اینارو پرسید ازما 

سنجش مهمه عزیزم اولین باره میشنوم که مدرسه هم اینکارو بکنه اما شماهم این چیزارو تمرین کن باهاش مثلا اول گردی یادش بده بعد بگو صورت ادمک گرده عزیزم بعد اعضای صورت یادش بده و حواس پنج گانه بعد بگو بیا صورت ادمکمونو کامل کنیم با چی میبینیم همونو بکشو...قبلش خودت بکش تا یاد بگیره ذهن بچها امادست برا یادگیری هرچیزی الکی هم به خودت استرس نده عزیزم بچهای الان همه ماشاالله باهوشن

اعضای بدن چپ راست بالا پایین زیر رو بلند و کوتاه . تا ۱۰ شمردن . نسبت های نزدیک رو باید بشناسه . ولی برای پیش سنجش نمیزارن اصلا من نشنیدم و ندیدم برای کلاس اول هست . بعدشم نمیگن مربع بکش میگن چهار گوش یا سه گوش که اونم تو پیش دبستانی کار میشه