2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیشه واقعا

⁉️ استرس دارم اگه به هدفم نرسم چی؟!

❗️این دغدغه ذهنی صرفا برای شما نیست بلکه همه دانش آموزان در دوران کنکور با آن مواجه می شوند، این اضطراب نشان دهنده سلامت روان شماست پس نباید خودتان را به خاطر آن سرزنش کنید و به جای آن به افکارتان نظم دهید.

💡 تفکر صفر تا صدی را کنار بگذارید (اگر به آن چیزی که می خواهم نرسم، آخر دنیاست) این شیوه نگرش صرفا به استرس شما بیشتر دامن می‌زند و با این کار انرژی خود را صرف موضوعی می کنید که هیچ تاثیری برای بهبود نتیجه کنکور شما ندارد‌.

👨‍🎓 از امروز تا زمان کنکور به درس خواندن به چشم یک وظیفه نگاه کنید که هر روز باید آن را انجام دهید و منتظر نباشید که حتما احساس خوبی داشته باشید و همه شرایط مهیا باشد تا شروع کنید.

🔚 و در آخر بخاطر داشته باشید: شما مامور به وظیفه‌اید نه مامور به نتیجه!

((درخواست دوستی هیچکی رو قبول نمیکنم حتی خانما🌱))