2777
2789
نمیخوای حتی ازدواج کنی دوست نداری عاشق بشی

والا با این چیزایی ک اطراف ادمواتفاق میفته و توی سایت میخونه

من حتی اگر زنده بمونمم دوست ندارم خودمو تو همچین شرایطی قرار بدم 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا از عالمو ادم ناامیدم امروز دوباره ی جلسه روانشناس جدید رفتم حرف زدنو این جور چیزایی که میگن بوا ...

از من ک بدتر نیستی ده بار بستری شدم .هنوزم زندم تا تهش رفتم هیچی نبود .بمون زندگی کن .همین.صبر کن فقط صبر .جرئت داشته باش .الان حالتو خودت خوب نکنی مثل من میشی اون موقع دیگه راهیم نداری .اگه ب اون دنیا اعتقاد داری بدون . ک اونجام ولت نمیکنن .پس بمون 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
والا با این چیزایی ک اطراف ادمواتفاق میفته و توی سایت میخونه من حتی اگر زنده بمونمم دوست ندارم خودم ...

خب اینجا همه از مشکلات حرف میزنن.از شادی کمتر کسی حرف میزنه.حرف که میزنی یاد دوران ۱۸ سالگیم می افتم که از حسادت زیاد سر کنکور  نسبت به دوستام که دانشگاه رشته های خوب قبول شدن عقده ای شدم باور میکنی الانم نزدیک به ۱۰ ساله که میگذره یادمه و اذیتم میکنه

از من ک بدتر نیستی ده بار بستری شدم .هنوزم زندم تا تهش رفتم هیچی نبود .بمون زندگی کن .همین.صبر کن فق ...

بمنم گفتن بستری 

ولیونمیخوام حوصلهدی هیچیو ندارم فقط میخوام ی موقعیتی باشه قرصارو بخورم ووبخوابمو

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
خب اینجا همه از مشکلات حرف میزنن.از شادی کمتر کسی حرف میزنه.حرف که میزنی یاد دوران ۱۸ سالگیم می افتم ...

حالا مشکل اینجاست من همون ادمیم ک رشته و دانشگاه خوب اورده و همونجاهم وضعش خوبه

وضع مالی خوبه چمیدونم خانواده خوبن

تنها نقصی ک این وسط هست منم

خسته شدم از ادامه دادن حالا هرچقدرم کوچیک

نمیدونم بقیه درک میکنن یان اینکه حتی از روی تخت بلند شدن عذاب اور باشه برات 

میگن ماشو ورزش کن ولی من حتی حوصله ی غذا خوردن هم ندارم

بمنم گفتن بستری  ولیونمیخوام حوصلهدی هیچیو ندارم فقط میخوام ی موقعیتی باشه قرصارو بخورم ووبخوا ...

بابا توروخدا زنده بمون دیگه .فقط اینو بدون ک خیلیا بدون تو نمیتونن لخاطر مادرت وایسدیگه .من س بار خودکشی کردم اخرش چیشد الان کلیم داغونه .یبارشو ک کسی نفهمید.اون دوبارو فهمیدن سریع بردن شستشو دادن فقط درد معدش موند برام.این یبارو ک نفهمیدن هم وقتی اومدن دیدن بیدار نمیسم امبلانس برد 2ماه ایسیو بودم .عدابش از زنده موندن بیشتره .توروخدا زنده باش .

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
بابا توروخدا زنده بمون دیگه .فقط اینو بدون ک خیلیا بدون تو نمیتونن لخاطر مادرت وایسدیگه .من س بار خو ...

من ک نمیخوام زنده بمونم میگیرم میخوابم فکر میکنن خوابم صبح بیدار میشن میبینن بیدار نمیشم بازم فکرکمیکنن خوابم بعد از ۱۸ ساعت فکر میکنن خیلیه خوابیدم بعد میان میبینن تموم کردم

میدونم

چی بگم اینجور که شما تعریف می‌کنی آدم افسرده که دانشگاه نمیتونه بره  و درس نمیتونه بخونه .خودشم حسرت چیزی رو هم‌نداری امیدوارم حالت خوب بشه کلی دعای خیر پشت و پناهت عزیزم

چی بگم اینجور که شما تعریف می‌کنی آدم افسرده که دانشگاه نمیتونه بره  و درس نمیتونه بخونه .خودشم ...

:)❤️

من ک نمیخوام زنده بمونم میگیرم میخوابم فکر میکنن خوابم صبح بیدار میشن میبینن بیدار نمیشم بازم فکرکمی ...

😐کل تلاشمو دارم میکنم .توهم دیگه دست منو رد نکن .ناموسا زنده بمون شاید خدا برات ساختش

😐کل تلاشمو دارم میکنم .توهم دیگه دست منو رد نکن .ناموسا زنده بمون شاید خدا برات ساختش

واقعا حوصله ی این روزا رو ندارم