2777
2789
عنوان

اگه بمیره تقصیر ما میشه؟!

200 بازدید | 12 پست

بچه ها پدرم مغازه تعمیرات لوازم خونگی داره

بعد یکی از شاگرداش چند روز پیش برق دستشو میگیره

الان مادر پسره با بابام هر روز تو مطب دکتر ها و اینان.. 

مادر پسر هم از خدا خواسته روزی دو میلیون از آبروم گل آلود ماهی میگیره و به بابام میگه خرج درمونش شد

حالا فردا قراره برن دکتر قلب

پسره هم هیچیش نیستا 

از من چابک تره

حالا اگه پسره کاریش بشه دیه به گردنمون میفته؟ 

آخه سیم لخت دستش بوده..... 

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

بله،، تو قانون حدید کارفرما باید کارگر رو بیمه کنه ، حتی کارگر یک روزه هم بیمه میشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بیمه میشد

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

وقتی الان سالمه هیچیش نمیشه

هیچیش هم نشده باشه میتونه پدر اسی رو اذیت کنه و بهونه بیاره و ازشون از کارافتادگی و بیکاری بگیره

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
به نظرم یه توافقی مثلا ۳۰ ۴۰ تومن بهش بدن کلا قال قضیه رو بکنن.گرفتار نشن

اره میتونن توافق کنن. در کل کارگر جماعت سرمایه و دارایی خاصی ندارن به دور از انصافه که کارفرما بیمه شون نکنه ، خوبه که رحم کنیم به زیر دستامون، اونوقت خدا هم رحم میکنه بهمون.