2777
2789
عنوان

کیا شوهرتون مرد سالار هست بیاید سوال دارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 32 پست
چند سالته 😢

۲۹

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

شوهرِ من دهه ۷۰ مثلا وقتی پول میده یا ی چی واسم میخره نباید بگم نمیخوام میگه من مرد این خونه ام باید ازم بخوای خرجت کنم اگ بگم ن بهش برمیخوره 

یا میگه جلو دیگران قبل اسمم بگو آقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چطوری تشخیص بدیم هستن یا نه  دارم دیونه میشم  من واقعا دیگه نمی‌خوام تو خونه شوهر هم ...

با یکی دو بار همکلام شدن با اون طرف قشنگ میشه فهمید چه طرز فکری داره

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند
آخه چطوری تشخیص بدیم هستن یا نه  دارم دیونه میشم  من واقعا دیگه نمی‌خوام تو خونه شوهر هم ...

چن سالته 🥺چقد منی ت بیا بگلم 🥺💔

من‌از‌تو‌به‌غصه‌رسیدم‌تو‌از‌من‌به‌چی ؟!🙂                      
شوهرِ من دهه ۷۰ مثلا وقتی پول میده یا ی چی واسم میخره نباید بگم نمیخوام میگه من مرد این خونه ام باید ...

تا اینجاش که بد نبود 

چیزی خودت بخوای نمیزاره بخری ؟ 

روزی منم خواهم مرد 💔🖤
شوهرِ من دهه ۷۰ مثلا وقتی پول میده یا ی چی واسم میخره نباید بگم نمیخوام میگه من مرد این خونه ام باید ...

بگو پیاده شو با هم بریم 

چه خبره انقد رسمی 

به جای آقا بعد از اسمش جان بگی قشنگ تره هم برای خانم هم آقا 

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند
اهل کجایی

تهران

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

مانع خریدام نمیشه ولی بخوام ژل تزریق کنم اجازه نمیده

اصلا نمی‌دونم چیکار کنم 

برام دعا کنید 

من اگر شوهر کنم و بد باشه اصلا اصلا شرایط طلاق ندارم 

یکی میگه مرد سالار خوبه و یه مرد حامی کنارت داری 

یکی میگه مرد سالار بده 

یکی میگه باید هر دوتاش باشه 

آخه چطوری اینا و تشخیص بدیم 

مشاوره هم نمیتونم برم

حالا بعضی ها مثل دختر عمم بهترین بخت و ازدواج ها نصیب شون میشه 

روزی منم خواهم مرد 💔🖤
بیشتر اگر میدونید بازم بگید  یعنی میگی نکنه از دهه هفتاد مردی باشه که مرد سالار باشه ؟

شوهر من ۷۱... حرف حرف خودشه. تصمیم همه چیز با اونه..یه دنده هم هست ...یکمم شکاکه

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹