2777
2789

جریان چیه کسی میدونه ترکیدم از کنجکاوی 

من چقدررر حرص خوردم سر این تاپیک مرض دارن مردم😮😐😐😐😮😮😮

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

ادم میترسه تو پروفشم عکس بزاره

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

موضوع اینه که مریم اومده عکس فامیل کاپو رو گذاشته به جای شوهر خودش

درحالی که مرده مجرده

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیر عکس دوتا مردو گذاشت با جاریش

کاپو اومد گفت اع این مرده میشناسم زن نداره اصلا 

عکس مرده روهم به عنوان مدرک گذاشت 

امیر گفت دروغ میگه اونم یکی از عکسای بود که گذاشتم

کاپو گفت شکایت میکنم

ما گفتیم امیر یک عکس دوتایی با شوهرت بزار

امیر شروع به مظلوم نمایی کرد و هیچکار نکرد

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

موضوع اینه که مریم اومده عکس فامیل کاپو رو گذاشته به جای شوهر خودش درحالی که مرده مجرده

نه کاپو گفت میرم نشون زنش میدم که داره عابرو شوهرشو می‌بره مریم برن شکایت کنن،یعنی زن داره

نه کاپو گفت میرم نشون زنش میدم که داره عابرو شوهرشو می‌بره مریم برن شکایت کنن،یعنی زن داره

نه ببین... دو نفر بودن،مریم گفته بود یکیش شوهرمه یکی برادر شوهرم

اون برادرشوهره متاهله، شوهره مجرده

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
موضوع اینه که مریم اومده عکس فامیل کاپو رو گذاشته به جای شوهر خودش درحالی که مرده مجرده

وایی خدا

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

مردم کسخولنا  بابا عکس مردمو میزاری  ی درصد احتمال نمیدی اشنای کسی باشه  تازه عکس خودشم زیاد باور نکردم دختره خیلی خوشکل بود 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
عکس دوست منو گذاشته بود 

واقعاااا   ؟؟

وای مردم واقعااا مرض دارن

چیشده من نفهمیدم  امیر کیه کاپو کیه

برو تو تاپیک های پربازدید جاریم به شوهرم چشم داره

وو.. ابرو میبری شکایت می کنن