2777
2789
عنوان

سر.زده اومدن مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 47 پست
ن والا منم خیلی بدم میاد مادرشوهر منم سر زده میاد همیشه. برعکس وقتایی ک اون میاد خونم نامرتبه 

بابا خونس دیگه ادمه دیگه شاید یه روز حوصله نداریم 

خدایا دستمو بگیر….🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین همین مچ گیریه رو بدم میادددد اومدی مچمو بگیری مثلااااا  تلفن ۲۴ ساعته دستشه زنگ می ...

خخ افرین منم اوایل باز میکردم کم کم مثل خودشون شدم پرو باید باشی 

اصلا بگم چه کارایی که نکرده یک تومار میشه

منم همیشه با این استرس زندگی کردم. تازه عروس که بودم ساعت ۸و نیم میومد بیدارم میکرد منم یکی دوبار ا ...

کار خوبی کردم منم سری سوم چهارم ک اینطوری اممد خودمو مشغول کارای خونه کردم پذیرایی اینا نکردممم 

حوصلش سر رفت پاشد رفت ولی الان انقد پروعه باز امروز اومده بی شخصیته خیلی

خدایا دستمو بگیر….🖤
 بابا خونس دیگه ادمه دیگه شاید یه روز حوصله نداریم 

دقیقا 

حالا مادرشوهر من ب بهونه میره آشپزخونه ببینه سینک ظرف هس نیس یا گازم تمیزه یا نه 

اونروز داشتیم شام می‌خوردیم اومده ی چن تا نون زمین بوده اینارو هی با دستش جمع می‌کنه میریزه رو زیر سفره میگه اینارو از زمین جمع کردما هی پیش شوهرم تکرار میکنه

کار خوبی کردم منم سری سوم چهارم ک اینطوری اممد خودمو مشغول کارای خونه کردم پذیرایی اینا نکردمم ...

من نمیدونم چرا هر چی مادرشوهره یه چیزیش هست!!

یا عاداب معاشرت نداره یا حسووده یا فرهنگ نداره 

نمیدونم والا چرا.

من خودم پسر دارم انقدر دعا میکنم که من آدم بده زندگی پسرم نشم

دقیقا  حالا مادرشوهر من ب بهونه میره آشپزخونه ببینه سینک ظرف هس نیس یا گازم تمیزه یا نه  ...

اره بابا اینم اونطوریه من ک حوصلم نمیکشه یه چیزی میگم بهش این کاارا رو میکنه

خدایا دستمو بگیر….🖤

چندش ترین موجودات زمین ۲ دسته هستن

۱ اوناک سرزده میرن مهمونی

۲ اوناک خودشونو دعوت میکنن و میگن شب میایم خونت 

به نظرم نحسی میارن اینجور آدما با خودشون

منم اوایل این مشکلارو داشتم باهاشون

چند بار باز نکردم دارن‌آدم میشن

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

من نمیدونم چرا هر چی مادرشوهره یه چیزیش هست!! یا عاداب معاشرت نداره یا حسووده یا فرهنگ نداره  ...

واقعا بخدااا منم همش فکر میکنم یه روز پسر دار بشم چه کارایی براش میکنم

اولا تفکرشون اشتباهه بچه مال آدم نیست 

بچه رسالت ما ادماس که انتخاب میکنیم یه بچه رو درست تربیت و تحویل جا معه بدیم بچه برای خودشه برای خداست 

هدیه ی خداست یه دوره است برای ما 

باید ب این دید نگاه کرد به بچه مادره یه عمر برای بچش وقت نمیذاره بچشو تربیت نمیکنه 

اونوقت پسره زن میگیره انقدرررر وقت میذاره برای خراب کردن زندگیش با اینکه کوفتش کنه زندگشو ک برای تربیت اون بچه وقت نذاشته انقدر 

بخدا بچه رو تا ۱۱ سالگی تربیت کردی کردی نکردی دیگه نمیشه 

ادم تربیتش درست باشه ثمرشو خودش میبینه بچه رو باید از ۱۸ سالگی ازاد گذاشت انقدر باید درست تربیت شه ک اون ازادی ب ضررش نشه 

انوقت مادر شوهر من پسر ۲۵ سالشو هنوززززز میلوله ب پرو پاش 

انتظار. دارع خواهرشوهرمو ما نگه داریم این خانم بره مسافرت بچش بمونه خونه داداشش اصلا مادر شوهر من دیوانس

خدایا دستمو بگیر….🖤
دقیقا  حالا مادرشوهر من ب بهونه میره آشپزخونه ببینه سینک ظرف هس نیس یا گازم تمیزه یا نه  ...

من باشم ببینم داره اینجور میکنه میگم دست نزن میخوام جارو برقی بکشم اینجوری فایده نداره دونه دونه جمع میکنی