2777
2789

سلام

من قصد بارداري دارم انشاالله از ماه ديگه به ياري خدا . تنبلي تخمدان يا pco دارم اما با خوردن متفورمين پري منظمي دارم مشكلي ندارم. 6كيلو از وزنمم كم كردم با اينكه زياد اضافه وزن نداشتم روزي يك ق عسل با سياهدونه يا دارچين ميخورم ... بنظرتون ديگه چه كارايي بايد انجام بدم تا انشاالله زودي باردار بشم؟؟

ان الله بالناس لرئوف رحیم (خداوند نسبت به همه مردم رئوف و مهربان است)
من از شما بدترم  توکل بخدا کردم اقدام کردم و گرفت  خودتو زیاد دستکاری نکن  زبونم ل ...

مرسي عزيزم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم های گل ما یه گروه داریم تو تلگ رام برای خانم های اقدامی و باردار هر کسی دوست داشت میتونه بیاد تو گروه.لینک رو میذارم باید کپی کنین و تو اینترنت قسمت جستجو پیست کنین باقیشو خودش میگه چیکار کنین

https://t.me/joinchat/AAAAAA6ROw6AUtKY4DKhAQ

خدا جون خودت حافظ پسرم باش تا سلامت دنیا بیاد و بغل بگیرمش😗😘😊😶👪
عزیزم میشه شرایطت را بگی که چطوری بودید. ممنونم

پریودای درب و داغون 

خونریزی کم 

موی زاید 

هزار تا درد 

چاقی 

سونو گفت تو حامله نمیشی 

منم قشنگ رفتم دکتر 

اون گفت تو اقدام کن کاریت نباشه تا الکی دارو ندم 

سریع گرفت الحمدالله 

البته بدن با بدن فرق داره 

مثلا امکان داره شما زود بگیره یا دو ماه بعد بگیره 

میخوام بگم پلی کیستیکو برا خودتون غول نکنین 

عزیزم منم pco هستم. چند ماه خیلی سفت و سخت و با برنامه اقدام کردم و نشد. ماه آخر بیخیال شدم و فقط یکبار اقدام داشتم باردار شدم. اینکه میگن نباید بهش خیلی فکر کنی واقعا درسته. سعی کن دغدغه زندگیت نشه باردار شدن. فقط جلوگیری نکن.

عزیزم منم pco هستم. چند ماه خیلی سفت و سخت و با برنامه اقدام کردم و نشد. ماه آخر بیخیال شدم و فقط یک ...

خيلي ممنون اما خوب متاسفانه استرس زياد دازم . همسر من خيلي اصرار داره كه قبلش هر راهي رو امتحان كرده باشيم تا هر وقت خواستيم اقدام به بارداري كنيم همون  بار اول بگيره ميگه نميخوام منتظر بمونم

اصلا روش نده که بگه این حرفو  انتطار جزو لاینفک بارداریه

عزيزم خودش ميره تو نت سرچ ميكنه منو مجبور كرده كه چند كيلو از وزنمو كم كنم وگرنه من قصد لاغري نداشتم اجازه خوردن هر غذايي رو ندارم وقتي حرفي ميزنم ميگه بچه ميخوام . فكر كنم استرسش بيشتر از منه

خیلی بامزن 😁😁😁😁 جفتتون چند سالتونه ؟

هم سنيم 30 سال. يكسال عقد بودم يكسال هم هست عروسي كردم

خيلي ممنون اما خوب متاسفانه استرس زياد دازم . همسر من خيلي اصرار داره كه قبلش هر راهي رو امتحان كرده ...

خب پیشنهاد میکنم بدون اطلاع همسرتون از شروع اقدام، اقدام رو شروع کنید. در اینصورت استرس باردار شدن رو ایشون نخواهد داشت. اکثر مردها حساسن و فکر میکنند اگر دفعه اول نشد حتما یک مشکلی وجود داره. به نظرم خانمها محکمتر و صبورتر هستند