2777
2789
عنوان

نظرم در مورد کرمانشاهی ها عوض شد

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هرکیو بر اساس کورد بودن یا نبودنشون قضاوت میکنی؟

من سنندحیا رو دوست داشتم و با وجود اینکه از حرفای شما خیلی رنجیدم نظرم راجع به سنندجیا عوض نشد!

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

من بعد سریال نون خ نظرم در مورد مورد ها عوض شده فهمیدم خیلی مهربون و مهمون نواز و خوبن 

قبلا فک میکردم عصبی باشن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

انتظار داشتی بهتون فحش ناموسی بدن؟ خب مغازه دار شغلش ایجاب می‌کنه خوش برخورد باشه. دیگه از رفتار خ ...

من خودم مغازه دارم 15 ساله این کارمه تقریبا آدما رو می شناسم لازم نیست باهام خوب برخورد بشه تا بفهمم طرف آدم خوبیه یا بد آدم درست از رفتارش مشخصه 

من مرد هستم 
کوردی کرمانشاه با مال شما خیلی فرق داره چطوری حالیشون میشده!  بعدم اینکه بری مغازه پرو کنی و ب ...

بله واسه خانوم ها اینطوریه واسه آقایون می زنن لهت می کنن   

من مرد هستم 
من خودم مغازه دارم 15 ساله این کارمه تقریبا آدما رو می شناسم لازم نیست باهام خوب برخورد بشه تا بفهمم ...

منم کلی با این مردم سر و کله زدم و معامله کردم  و با اطمینان دارم بهت میگم با چند تا برخورد توی مغازه‌ی طرف نمیتونی بفهمی چطور آدمیه. 

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
منم کلی با این مردم سر و کله زدم و معامله کردم  و با اطمینان دارم بهت میگم با چند تا برخورد توی ...

من اینقدر آدم های ریز و درشت دیدم که می تونم بهت بگم کی خوبه کی بد اما درسته قطعی نیست هر قشری خوب وبد داره 

من مرد هستم