2777
2789
فول آپشن

شوشوی خفنی میشه😂

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از جون خودت سیر شدی حتما

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

ازدواج کردن با همچین ادمی یعنی تباهی الان دوستی فهمیدی بهت گفته به نظرم یکم سخت گیر تر باش نمیگم ادم بدیه نه ولی فکر کن خونه خودتی از سرکار بیاد بره دنبال رفیقاش گل بکشه مغزش هنگ کنه دیر وقت بیاد یه چی بگی بزنه همه چیو خورد و خاکشیر کنه همسایه دیوار به دیوارمون سر مادرش که قسم میخورد شب به شب ده تا استکان نعلبکی خورد میکرد اخرش دق کرد مرد 

خدایی بهش فکر کردی اسی 😂😁

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼

چند سالته‌ فرزندم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

از جون خودت سیر شدی حتما

نمی‌دونم     هم از زندگیم خستم از درس    از خانوادم     هم هیچ دوستی ندارم     دیروز با دوستم دعوام شد و....   حالم بده  اینم بره میمیرم 

باور دارم که من میتونم😍

بعضی وقتا ژن بیماری های روانی تو بدن خاموشه . متاسفانه گاهی حتی یکبار ماری جوانا کشیدن باعث فعال شدن اون ژن میشه. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اسمش امیر😂؟

نه😂

ولی یچیزی خوبه حداقل به حرف مامانش گوش میده اون با مامانش هم مشکل داشت نمیدونم چطوری باهاش بودم البته خودم تموم کردم الانم ک رل زده من دارم حرص میخورم