2789
عنوان

خواهر شوهرای خواهرم شب عروسیش لباس عروس پوشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2725 بازدید | 93 پست
خواهرتم برای مراسمات اونا همین کارو کنه 

خواهر من اصلا خجالت میکشه این کارو کنه 

🌺من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست🌺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لج کرده میگ فیلم عروسی باید حذف شه 

اره بزار حذف کنه لااقل هی نمیبینه دق کنه

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
جدی میگین ؟ قابل باور نیست برام همچین چیزی اصلا ندیدم. من خودم خواهر شوهر مزخرفی میشم اخلاق ندارم ا ...

بخدا 

بعد الان پوشیدن دو تیکه لباس و پارچه و تور اینقدددد مهم شده که دست از زندگیش کشیده داره حرص اونارو میخوره؟؟ متاسفانه بهش بگو شده کاریم از دستت بر نمیاد قوی باش و بخاطر چیزی که اتفاق افتاده و تمام غصه الکی نخور. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
مشخصه آدمای بدبخت و بی سیاست و حسودی هستن به خواهرت بگو این جور آدمای کوته فکر ارزش گریه کردن داره ...

ناراحت فیلمشه 

میگه فیلممو خراب کردن 

خوالرت بیشتر از ینکه نگران فیلم شب عروسی باشه  باید به این فکر کنه یه عمر میخواد چیکار کنه با اینا

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)
وای این مسخره کردن داره گریه کردن نداره که 🤣🤣  اخه خواهرشوهر مگه عقده داره لباس عروس و تاج ...

بخدا 

تازه اخریشون مجردم هست 

من جای خواهرت بودم همون موقع تاجم رو می کوبیدم زمین تور و لباسم رو هم جر می دادم می ذاشتم میومدم می گفتم عروس خانواده ای که انقدر عقده و روانی باشن که نمی فهمن توی عروسی فقط عروس سفید می پوشه تازه اگر کسی هم حالا بی شعور بود و سفید پوشید دیگه لباس سفید ژپون دار نمی پوشه چه برسه تاج و تور هم بخواد بذاره

از همین الان انگار دارید اعلام می کنید ماها هوو تو هستیم نه خواهر شوهرهات

همین جای کار خودم رو از بین این روانی ها نجات می دادم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود