2777
2789
عنوان

تولدت مبارک😍🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 75 پست

من ۱۰۰ تا 

ولی خیلی نا امیدم این چند وقت و شبای قدر و.. انقده دعا کردم ک هیچی درست نشده 😄عقدم خیلی نزدیکه همین هفتس پولم برام جور نشده بتونم  حلقه و ساعت بخرم عابروم داره میره :)

هعی چی بگم  . دعا کنید جواب ازمایشا منفی باشه و پولم جور شه  گرچه میدونم درست ک نمیشه بدترم میشه😄

کل  اعتقاداتمو از دست دادم . هرجوری ک بگید امتحان کردم همه راهارو رفتم ولی همش مشکل پیش میاد نمیشه :)

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتش کنه براش فاتحه خوندم  وصلوات فرستادم خدایا خواهش میکنم بحق این شهید عزیز همه ی عزی ...

خیلی ممنونم گلم

انشالله سال دیگه این موقع پسرت توی بغلت باشه الهی امین

حاجت روایی همگی انشالله

خیلی ممنونم گلم انشالله سال دیگه این موقع پسرت توی بغلت باشه الهی امین حاجت روایی همگی انشالله

ممنون بابت دعای قشنگ

انشالله عزیزم شمام ب حاجت قلبیت برسی

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
برای سلامتی امام زمان 100 برای سلامتی خانوادم 100 برای عاقبت بخیری همه و ما 100 برای اولاد سالم و ...

الهی امین

انشالله حاجت روابشی

برای منم دعاکنیدبادل های پاکتون

زنده باشی عزیزم مشغول درسم وگرنه اگر وقت ازادی داشتم چندصدتا میفرستادم خدا خودش قبول کنه. واسه امضام ...

مهم نیته گلم، شهیدبایه صلواتم برامون واسطه میشه

من ۱۰۰ تا  ولی خیلی نا امیدم این چند وقت و شبای قدر و.. انقده دعا کردم ک هیچی درست نشده 😄عقدم ...

انشالله حاجت روابشی گلم

امروزشهیدبراتون واسطه بشه انشالله فردابیای بگی پولت جورشده الهی امین

انشالله حاجت روابشید

ممنون همچنین شما😍❤️🌱

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨