2777
2789

چرا عقده‌ای تشریف دارین

مگه چی میشد دورهم میخندیدیم😒

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا ترکید من تازه اومدم بخوونمش،☹️

مریضن ملت

همیشه باید تاپیک بدبختی باشه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
مریضن ملت همیشه باید تاپیک بدبختی باشه

اره تاپیک بدبختی تا یک هفته پر بازدید هستش حالا اینو من صب دیدم تازه بیکار شدم بیام بخوونم 

خداوند لک لک ها را دوست دارد....،😜چیشد 

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

اره تاپیک بدبختی تا یک هفته پر بازدید هستش حالا اینو من صب دیدم تازه بیکار شدم بیام بخوونم  خد ...

تجربه های خنده داری داشتن😂

یهو رفتم ناهار خوردم اومدم دیدم ترکوندن

تاپیک دختر عمو زدم پربازدید شد تعطیلش کردن حداقل مردم کمی اگاه میشدن

اره دیدم

واقعا شعور ندارن میگن مرد هست خب مردا واقعیت جامعه رو نمیدونن؟

شما استارتش بودین؟؟

اره عزیزم

ای بابا شانست پر بازدید شده بودیا

😂👍 حالا اون زیادم مهم نیست الکی ترکوندن حرصی شدم

اره دیدم واقعا شعور ندارن میگن مرد هست خب مردا واقعیت جامعه رو نمیدونن؟

مهم اینه فیلم از داخل خونش رفته.پس هرکس تو خونتون راه ندید بره سر وسایلتون.خواستم مردم اگاه بشن ک نذاشتن.

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
مهم اینه فیلم از داخل خونش رفته.پس هرکس تو خونتون راه ندید بره سر وسایلتون.خواستم مردم اگاه بشن ک نذ ...

باید سر خودشون بیاد تا بفهمن