2777
2789
عنوان

به خاطر یه حرفی که مادرم ۹ ماه پیش زده هنو ز هم اشکام بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3369 بازدید | 102 پست
خدا شاهده مادرای ایرانی رو جون به جون کنی پسرپرست هستن  البته اینم بی تاثیر نیست که پسرا هم ...

فحشایی به پدر مادرم میده که ادم روش نمیشه به دشمنش بگه 

اصلا هواشون رو نداره 

ولی خب پسره 

همین کافیه براشون

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
داداشش همه عشق و امید زندگیشه؟!!!!!!!چرا باید اینطور باشه وقتی خودش دوتا بچه داره ؟!!! منم برادر دا ...

حس ب بچه با حس ب داداش کاملا متفاوته،نباید بخاطر هر حرف کوچیکی کینه نگه داشت،بنظر من این حرف مادرشون اصلا ناراحت کننده نبود،شاید چون من اینقد نسبت ب داداشم عشق و علاقه دارم این چیزا تو نظرم بی اهمیته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانا کلا پسر دوستن عزیزم من باردار بودم مامانم گفت شکمت که بالا اومد نیای اینجاها  زشته جلو ...

ای وای😔💔

عزیزم🫂

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
حس ب بچه با حس ب داداش کاملا متفاوته،نباید بخاطر هر حرف کوچیکی کینه نگه داشت،بنظر من این حرف مادرشون ...

خدا داداشتو نگه داره برات اما مادر استارتر خیلی حرف درد اوری زده اونم برای یه پسرفحاش و بی تربیت که استارتر داره توصیف میکنه ولی خوب همون بعدا پدرشونو درمیاره و همین دل ادمو خنک میکنه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

توهم تلافی کن دوتا  غذاببرخونش یواش یجوری که بتونه بشنوه بگو بابا ازاین غذابخور اون یکی ممکنه ف ...

باور میکنی میگه سرم درد میکنه منم سردرد میگیرم براش😔

کاش دلم مثل دل اون یکمی سنگین بود

۲۸ سال

بابا ولش کن،بخشنده باش تا حالت خوب شه،اصلا دیدتو عوض کن،خودت به حال خوب فکر کن ،از دیگران انتظار نداشته باش،الان تصور کن ۹ماهه خودتو آزار میدی،اگه فراموش کرده بودی بهتر نبود؟؟؟برو با بچه هات حال کن ،نعمتهایی که خدا بهت داده رو لیست کن بخاطرش شکر خدا کن....

قربونت بشم درکت میکنم منم مادربزرگم عاشق داییم بود و الانم هست با اون همه کاراش.... بعد مامان بیچارم ...

ممنونم عزیزم🫂دعا کن آروم بگیره دلم

داداشم ۲۸ سالشه و قدرت بدنیش بالاست  من ضعیف ترم و همیشه زود مریض میشم

دورت بگردم ول کن مادرها زبونشون در کل نیش داره باز مامانت پشت سرت گفته ،مامانم تو ناراحتی حرفایی بهمون میزنه از نیش مار کبری بدتره حرفاش

ریپلای های اسی رو فقط  میبینم 
منم   از بچگی   مامانم دوستم  نداشت...چون   نور چشم   بابام بودم   حسا ...

😔😔😔💔متاسفم عزیزم 

درکت میکنم🫂خیلی سختی کشیدی

من بعد ۱۳ سال باردار شدم .قبل اون تو تمام مریضا و دکتر رفتنا و دعواها و غما و کوفت و زهرمارشون فقط م ...

منم همینم😔اخر هفته میرم که توی کارای کشاورزی کمکشون کنم

عزیزم چرا بابت یه حرف اینقد ناراحت شدی،باور کن داداش من ماشاالله قد و هیکلش از من بزگتره و ۳۱ سالشه، ...

درسته ولی دلم شکسته 

کاش مامانم اون حرفو نمیزد