2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلسفه با اینکه خیلی خوندم بیست درصد یا سی درصد بیشتر نمیزنم چرا

من رشته ام تجربی بوده احتمالا چون یادتون رفته یا اون مبحث مشکل دارید باید مرور و توریق کنید این چند روز 

👩‍❤️‍👨❤️....دانشجو پزشکی )
حسابداری دولتی ارزش پشت کنکور موندن داره؟سال اولیه که کنکور میدم برای این رشته چه رتبه ای حداقل بای ...

رشته مورد نظرته؟

من دهمم کلا از چهارتا کتاب حدود ۴مبخث و از دوازدهم حدودا ۵مبحث از چهارتا کتاب روهم ینی حدود ۹۰درصدشونو بستم یازدهمم یازرهمم خوب بستم ی مقدارشم دارم مرور میکنم 

اگ خوب ادامه بدم میتونم زیر ۱۰۰۰بیارم؟

آغوش تو غربتم را وطن:)))))

علاقه دارم بهش 

از نظر من اگر علافه دارید در صورتی ک رشته بهتر ازش آوردید برید در غیر این صورت باز بخونید پشت بمونید درصد بالایی میخاد مثلا تهران  

من دهمم کلا از چهارتا کتاب حدود ۴مبخث و از دوازدهم حدودا ۵مبحث از چهارتا کتاب روهم ینی حدود ۹۰درصدشو ...

مباحث که خوندی رو بگو اینطوری نمیتونم نظر بدم 

منم زیست دهم 4 تا فصل 

شیمی دهم نصفه 

زیست دوازدهم تا فصل 4 

شیمی دوازدهم کامل 

زمین هم تقریبا خوندمم

معدلم بالا 19 کنم میتونم پیرا بیارم چ آزاد چ دولتی 

یازدهم کلش رو خوندم هموم یازدهم

دوازدهم همش رو خوندم جز فصل های آخر هر کتاب درسی