2777
2789
عنوان

اقااا این چقدررر خوبههههه

162 بازدید | 16 پست

سرخ کن بدون روغن بوش و گرفتمممم

خیلییی خوبه اصا

سیب زمینی مخصوصا باهاشششش🥹

گفتم بگم بهتون چیز خوبیه😂

الان عکس جعبشو میزارم خاستین بخرین

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎

تبلیغ ممنوعه

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برای جهاز داشتم هنوز فرصت نشده استفاده کنم اما دل تو دلم نیست تست کنم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
واقعا 

اره

من فکر کردم این تایپکم نیست چون ارور داد:/

تو تایپک بعدیم گفتم😂

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎
تبلیغ ممنوعه

عکس جعبشو میخاستم بزارم برا کسایی که میخان بخرن

قصد تبلیغ نداشتم

بوشم یه برند خوبه دیگه تبلیغ‌ نمیخاد:/

واییی عاسقتم با این امضات دیگه باید بیام خواستگاری

😂😂حالا چی بپوشم

منم برای جهاز داشتم هنوز فرصت نشده استفاده کنم اما دل تو دلم نیست تست کنم

منم تازه گرفتم

خوبههه

سیب زمینی خمیر سرخ نمیکنه؟  من دوست دارم ترد باشه

نه تردهه

فکر کردم این تایپکم ثبت نشد چون ارور داد 

تو تایپک بعدی گفتم

مبارکه  چند خریدی منم دوس دارم بخرمش

مرسیی❤️

تو تایپک بعدیم گفتم (فکر کردم این تایپک ثبت نشد چون ارور داد:/)

ایدی کانال تلگرامشون

@SorkhBosch