2777
2789
عنوان

کارهای مفید تو بارداری

84 بازدید | 6 پست

چه از نظر تغذیه چه کاره دیگه که انجام دادین یا اگر برگردین انجام میدین بگین.تحربه بشه برای باردارهای آینده.مخصوصا برنامه تغذیه و روحی و معنوی خوب که اثر خوبی روی نوزادتون گذاشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💟 راه های بهبود تخمک گذاری

✔️روغنهای گیاهی اشباع نشده : روغنهای گیاهی بیشتر, مغز, دانه, ماهی آزاد

❌روغن اشباع شده رو قطع کنید

☕️نوشیدنی : آب مصرف کنید !

قهوه و چای رو محدود کنید

✔️فعالیت بدنی و رژیم غذایی : کسانی که وزنشون بالاست , باید کنترل کنند و تحت نظر پزشک تغذیه باید وزنشون رو به ایده آل برسونن..

✔️ فعالیت بدنی داشته باشید .

اما طوری که نه زیاد باشه و نه کم . یعنی انقدر هم زیاد نباشه که خستگی ناشی از اون روی تخمک گذاری تون تاثیر داشته باشه .

✔️لطفا پرخوری نکنید ! از طرفی کم خوریها و رژیم های سخت هم که باعث فقر مواد مورد نیاز بدن میشه مناسب نیست .. متعادل باشید !

✔️ مصرف زینک (روی) : عدس, نان کامل, زرده ی تخم مرغ, جوی دو سر, شاه ماهی و ..

✔️ اسید فولیک : همیشه بهش تاکید شده ! علاوه بر مکمل که تحت نظر ماما یا پزشک مصرف میکنید، میتونید مواد غذایی که نام میبرم استفاده کنید :

✔️سبزیجات, لوبیا قرمز, پرتقال, نان غنی شده و غلات, حبوبات, دانه آفتاب گردان و ..

✔️کلسیم و ویتامین دی : دریافت روزانه ۱۰۰۰ میلی گرم کلسیم  احتمالا باروری رو افزایش میده ..

✔️ مخصوصا که روی سطح هورمون مردانه و تعداد اسپرم تاثیر منفی داره .

✔️ ویتامین E : علاوه بر افزایش میل جنسی, در باروری هم نقش بسزایی داره .

✔️منابع : اسفناج, سویا , روغن زیتون و آفتابگردان, مغزها مثل فندق و بادام و گردو, مارچوبه, هلو, کلم پیچ, ذرت و ...

✔️ اسید آمینه ال آرژنین : بهتره که با تجویز پزشک باشه .

✔️در آقایونی که مشکل انزال زودرس دارن مفید هست .

یعنی لبنیات قبل هم پاستوریزه می‌خوردین الانم؟کره محلی مضرره به نظرتون؟

اره 

من در کل لبنیات زیاد نمیخوردم الانم نمیخورم اگه بخورم خیلی کم کره هم دوست ندارم ولی روغن حیوانی میخورم 

تازه وارد نیستم❤️

مصرف مکملایی که دکتر میده و آجیل و میوه و این جور چیزا،،لبنیات هم من ماست پاستوریزه رو می گیرم با همزن می زنم رقیق می شه می خورم دوغ و شیر محلی و ماست محلی اصلاً نمی خورم،،میوه خیلی زیاد می خورم،،چهار مغز،،به جای ماهی هم قرص امگا ۳ می خورم و چند تا مکمل دیگه.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗