2777
2789
قلبت خیلی صافه..... دعام کن    همیشه بهت فکر میکنم..

عزیزدلم فدای قلبت ایشالا به هرچی که میخوای برسی

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته عشقتو از دست دادی؟  بدترین ظلمی که ینفر میتونه درحق خودش و اطرافیانش کنه خودکشیه :)&n ...

۶ سال

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤
به خوبی تو نیستم گلم

نمیدونم چرا اینقدر به دلت ایمان دارم....

الهی خدا تصویر غیرممکن رو واست ممکن کنه...الهی هرچی میخوای برات همون بشه..الیه خدا پذیرای حرف های من باشه..

کاربری دو نفر  زمستون برفی و گرد آفرید شاهنامه قدیمی❤️                    
 نمیدونم چرا اینقدر به دلت ایمان دارم.... الهی خدا تصویر غیرممکن رو واست ممکن کنه...الهی هرچ ...

مرسی از دعای خوبت مرسی مرسی🥺❤️