2777
2789
عنوان

باشوهرم بحثمون شد.. اخه دخترعموش بهش..

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 51 پست
نریزید سرم ولی روش مطلقه ها همین کمک خواستنه 

غیر قضیه اسی نمیدونم چجوریه 

کلا روش اونایی که میخوان بشینن زیر پای مرد متاهل از این روشای اینجوری وارد میشن😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نهه دفاع نکرده ولی میگه من چیکار. کنم خب..  این میاد پی. ویم اینارو. میگه.  من چیکارش. کنم ...

تو اَم از گوشی همسرت براش بنویس که فلانی شرمنده دیگه به من پیام نده من خانمم حساسه  ناراحت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر قضیه اسی نمیدونم چجوریه  کلا روش اونایی که میخوان بشینن زیر پای مرد متاهل از این روشای این ...

آره دقیقا

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
نهه دفاع نکرده ولی میگه من چیکار. کنم خب..  این میاد پی. ویم اینارو. میگه.  من چیکارش. کنم ...

اسی ازالان جلوشون بایست تا صمیمی ترنشدن

دختره ی کرمکی نازوعشوش واسه چیه خونه خراب کن 

وای مراقب باش نکنه قاپ شوهرتو بدزده دیدم که میگم یارو صیغه میکنه بعدشم که زنشه بادعوا نمیشه فقط باسیاست نذار بهش نزدیک بشه واقعا خطر ناکه  دعوا نکن شوهرتو ننداز تو لجبازی

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

به نظرم اگه یهو بخوای گارد بگیری و دعوا کنی شوهرت هیچوقت حق رو به تو نمیده و درکت نمیکنه 

با سیاست رفتار کن و به مرور ذهنیتش رو درمورد دختر عموش تغییر بده .  وانمود کن که مشکلی نداری حتی توام خیلی دختر عموعه رو قبول داری بعد یهو یه چیزی از خودت دربیار بگو تو که خیلی هوای دختر عموتو داری چرا اینجوری میگه درموردت 

چقدرم کوچه بازاری حرف زده😖😖😖😖

دمشو قیچی کن گمشه

چند بار که زنگ زد گوشی شوهرتو بردار بهش بگو کاری داری به خودم بگو، فلانی خسته س سرش شلوغه و...بعد ب شوهرتم نگو ک زنگ زده، یا پیام اگه داد پاک کن پیامشو، بلاکش کن اصن

با شوهرت ی جنگ خونین راه بنداز و حد و مرز براش تعیین کن، جدی بگیره وگرنه تموم نمیکنه قضیه رو

اگه مادرشوهر یا خواهرشوهرت باهات خوبن و دلسوز زندگیت هستن بهشون گله ‌کن، نهههه اززز شوهرت هاااا وگرنه میفتن تو روت، فقططط از دختره گله کن بگو مرتب مزاحمت ایجاد میکنه، نصف شب پیام میده اینجوری سریعتر دمش قیچی میشه

البته دقت کن که مادرشوهرت اگه باهات اوکیه اینکارو بکن

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

زنگش بزن بگو چرا آخرشب با همسرم چت میکنی دقیقا هدفت چیه ؟ چرا همش چسبیدی به شوهرم خلاصه ی جوری حرف بزن ک توی خودش بشاشه با همسرتم حرف بزن بگو دوستم دارم نمیخام زندگیمون ازهم بپاشه چرا اخرشبا با تو چت میکنه خوشم نمیاد 

به نظرم اگه یهو بخوای گارد بگیری و دعوا کنی شوهرت هیچوقت حق رو به تو نمیده و درکت نمیکنه  با س ...

بله درسته.  اتفاقا قبل طلاق دخترعموش خودش از بدیای دخترعموش میگفت..  منم میگفتم به توچه..  دختره دوس داره اینجوری باشه و. بگرده.  تو. چیکارش داری.. 

ولی الان ک هی بهش پیام میده نمیتونم کنترل کنم خودمو😑جلوشوهرم میگم همون قبلن هرچی دربارش میکفتی حق داشتی

باید همینکارو کنم.  خداروشکر تو این موارد حریف شوهرمم..

خب بعدش ک همسرت بهش پیام داد و فهمیدن ک کارتو بوده ،این وسط شمایی ک ضایع میشی عزیزم،ب نظر من بهتره قشنگ بشینی با شوهرت حرف بزنی و بگی من دوست دارم  نمیخوام بشینی باهاش چت کنی و همه تو مال منه و از این حرفت،وگرنه با دعوا دیگه بدتر میشه

با گوشی شوهرت تو همون چت بهش پیام بده و باهاش حرف بزن ک بدونه چتاشونو میخونی خودتم معرفی کن 

به شوهرتم بگو دوس ندارم با فلانی چت کنی هیچ دلیلی نداره

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست