2777
2789
عنوان

باشوهرم بحثمون شد.. اخه دخترعموش بهش..

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 51 پست

پسر عمو مث برادر آدمه

ولی اگه فکر میکنی به چشم برادری نگاه نمیکنه خیلی جدی به دختره بگو اصلا دوست ندارم با شوهرم چت میکنی بگو شرایط شما آلان جوریه ممکنه حرف توش بیاد من میدونم شما قصدی نداری ولی در دهن بقیه رو نمیشه بست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نریزید سرم ولی روش مطلقه ها همین کمک خواستنه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

متاسفانه اینا مطلقه ها رو تو جامعه بد نشون میده، برای اینه مردم دید مثبتی ندارن. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

متاسفانه به همینحا ختم نمیشه،اگه پاشو نبری مجبور میشی با حضور فیزیکیش توی زندگیت هم کنار بیایی. مسله هم اون نیست. شوهرت مسله س . ازین خانم ها زیاده.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
شوهرت از اون دفاع میکنه؟

نهه دفاع نکرده ولی میگه من چیکار. کنم خب..  این میاد پی. ویم اینارو. میگه.  من چیکارش. کنم؟! 

بخوام بلاکشم کنم زشته.(چون خانواده کم جمعیت و. نسبتا صمیمی هستن) ولی کلننن. دخترعموش ی ادم..... نگم بهتره

چقدررررررر حرصم میگیره.

شوهر من قیافش خوبه ولی بخودش نمیرسه .یه زنه بود طلاق گرفته سن بالا هی باشوهر من شوخی می‌کرد من بلاکش کردم با گوشی شوهرم میرفتم میدیدم تو پیام های مسدود شده چقدر پیام داده خدا لعنتش کنه

چون دیدم که دخترعمو پسرعمو مثل چی بهم نزدیکن و خواهر برادرن انگار

نمیتونم قضاوت کنم

ولی اگه اسی اینجوری نیست

بهتره وارد عمل شی💁‍♀️😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

پسر عمو مث برادر آدمه ولی اگه فکر میکنی به چشم برادری نگاه نمیکنه خیلی جدی به دختره بگو اصلا دوست ن ...

اینم چون برادر نداره با شوهرم صمیمیه..  ولی واقعااذیت میشم..  چون الان. چتش تبدیل به ایموجی قلب دادن هم شده😒

نهه دفاع نکرده ولی میگه من چیکار. کنم خب..  این میاد پی. ویم اینارو. میگه.  من چیکارش. کنم ...

خجالت نداره  

خودت بلاکش کن من جای تو بودم بهش پیام میدادم دوس ندارم به شوهرم پیام بدی شدهرمم سختشه نتونسته بهت بگه