2777
2789

به نظرم سفیدش خوبه و صورتی کم رنگ 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرتون راجب رنگش چیه ؟خوبه یا رنگ دیگه ایی؟

خیلی خوشکله اگ پوستش سفیده

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

واقعیتش من این دعای حرز یمانی رو به پیشنهاد سایت پاسخگو تا مدت ۴۰ روز انجام دادم و به نظرم تاثیر داشت . ولی این موردو نمی دونم . ولی الان دیگه سایت پاسخگو به اون صورت نیست ولی می تونی با شماره ۰۹۶۴۰۰ تماس بگیری و راه حل بخوای . ولی اگه من بودم خودم مثلا یواشکی همون سوره ی ناس و اینا رو می خوندم ۴ قل رو می خوندم براش . 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

نیت کنم بخونم یا همینجوری بخونم فوت کنم براش 

من بودم هم نیت می کردم تو دلم هم یواشکی بعد خوندن فوت می کردم  برای محکم کاری

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

مرسی عزیزم .انشالله ک بهتر بشه .یکم زندگی روی خوششو بهم نشون بده 😄

انشاءاللا عزیزم . در کنار ذکر یا ودود خم بگو ۱۰۰۱ مرتبه بعد نماز صبح . خیلی راحته ۱۰ دقیقه طول نمی کشه . به نیت بیشتر شدن محبت شوهرت نسبت به خودت