2777
2789
عنوان

برا چاقی رفتم دکتر و

134 بازدید | 12 پست

من خیلی لاغرم رفتم دکتر مخمر اب جو داده ۶تا بخورم هر روز 

پودر گین اپ 

قرص الانزاپین 

قرص فاموتیدین 

شربت زینک 

ولی اصلا نمیدونم صبحونه ناهار شام چی بخورم اصلا اشتها ندارم ب هیچی الانم سرگیجه گرفتم و حالت تهوع 

قانون افزایش وزن (وزن ضربدر ۴۰ هست) 

جواب به دست اومده میشه کالری مجازت در روز 

اگه سختته اروم اروم کالریو افزایش بده تا به حد مجاز برسی.... 

تحرک زیادی هم نداشته باش یا اگه داری کالریتو افزایش بده، یه هفته امتحانی کالری شماری کن تا قلق خوردن زیاد دستت بیاد! کالری شمار: مانکن، زیره، کرفس و... که میتونی از بازار دانلود کنی. 

مصرف کربوهیدرات، پروتئین و چربی سالم رو ببر بالا

لیست خوراکی های سالم و چاق کننده: 

سیب زمینی، موز، انبه، مغزیجات، زیتون، مرغ و گوشت، انواع حبوبات، برنج، بادوم زمینی، غلات، آبمیوه، زرده تخم مرغ، سیب زمینی سرخ کرده، انگور، خرما، شیر (بعضیاشون باعث افزایش اشتها هم میشن)  اگر میخوای صورتت هم تپل بشه ناشتا شیر و بادوم درختی مصرف کن. 

اگر میخوای در کنار افزایش وزن بدنت عضله ای بشه روزی ده دقیقه ورزش قدرتی برای محل مورد نظر کار کن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم ما تو طب سنتی اول یه مشاوره انجام میدیم برات مشاوره هامونم رایگانه..بعد متناسب با طبعت برات رژیم میذاریم..البته لاغری خیلیا بخاطر خشکی و گرمی بدنشون هستش ک بابرطرف کردنش طرف کم کم جون میگیره.

کالری شمار نصب کن یواش یواش دستت میاد چه غذاهایی هم خاصیت داره هم کالری بالاس و ضررش کم  اینا رو که گفتی رو چطور میخوای بخوری با خوردن اینا اشتهایی برات میمونه اگه میخوای چاق شی همراه غذات ترشی بخور بعد غذا هم یدونه شکلات  چربی و شیرینی باعث هضم سریع غذا و گرسنگی میشن ی ساعت قبل غذا هم لواشک یا ترشک بخور