پارسال همچین روزی در همین سایت با مرد بزرگی آشنا شدم که شد شفیع من پیش خدا ( شرایط سختی در بارداری داشتم و پزشکم به کلی قطع امید کرد از موندن بچم ) و من چه خوشبختم که با ایشون آشنا شدم ، شهید ابراهیم هادی 🌹
ممنونم از دوست عزیزی که در این سایت روز تولد شهید منو با ایشون آشنا کرد هر جا هست سلامت باشه
برای روح بزرگش هر تعداد که میتونی صلوات بفرست ایشالا به حاجتت برسی 🙏
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمیتوان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شدهاند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.
ایشون واقعا روح بزرگی دارن و بسیاااار والا مقامن من هم از شما ممنونم که امروز منو یاد این شه ...
ممنونم دوست خوبم ، اگر امروز رفتی مزارشون سلام منو هم برسون 😢🌸🙏بگو هدی تا عمر داره لطفتون رو فراموش نمیکنه 🌹