2777
2789
عنوان

تولدت مبارک مرد بزرگ 🌸🌸

275 بازدید | 8 پست

پارسال همچین روزی در همین سایت با مرد بزرگی آشنا شدم که شد شفیع من پیش خدا ( شرایط سختی در بارداری داشتم و پزشکم به کلی قطع امید کرد از موندن بچم ) و من چه خوشبختم که با ایشون آشنا شدم ، شهید ابراهیم هادی 🌹

ممنونم از دوست عزیزی که در این سایت روز تولد شهید منو با ایشون آشنا کرد هر جا هست سلامت باشه 

برای روح بزرگش هر تعداد که میتونی صلوات بفرست ایشالا به حاجتت برسی 🙏

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

اللهم صل علی محمد و آل محمد

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد

ده تا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بر ابراهیم 🥰

روحش شاد

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

ایشون واقعا روح بزرگی دارن 

و بسیاااار والا مقامن

من هم از شما ممنونم که امروز منو یاد این شهید انداختی

دلم واسه مزار یادبودش تنگ شد🥲حتما باید برم یه سر....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

سلام بر ابراهیم 🥰 روحش شاد

آخخخ چقدر این آیه رو دوست دارم.....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ایشون واقعا روح بزرگی دارن  و بسیاااار والا مقامن من هم از شما ممنونم که امروز منو یاد این شه ...

ممنونم دوست خوبم ، اگر امروز رفتی مزارشون سلام منو هم برسون 😢🌸🙏بگو هدی تا عمر داره لطفتون رو فراموش نمیکنه 🌹