2777
2789
عنوان

تجربه من از سفر به خوزستان اهواز در 2 شب ماندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 53 پست

ما هرسال خوزستان میریم تا حالا دوبار اهواز رفتیم واقعا چیز خاصی نداره سال اول پل طبیعت رفتیم و  کنار اب یه رستوران با موسیقی زنده بود که خوب بود ولی اینکه از اصفهان پاشی بری اونجا ارزش نداشت سال دومم فکر‌کردیم‌لابد ما جاهای خوبشو بلد نیستیم سوار تاکسی شدیم گفتیم مارو ببر جاهای قشنگش که یه ساختمون تجاری نشون داد اصلا داخلش نرفتیم ، اما خوزستان قشنگترین طبیعت دنیا رو داره انقد جاهای طبیعی قشنگ داره هرچی بری بگردی بازم یه جا دیگه میمونه برا سال بعد 

کل خوزستان از لحاظ تفریحی ظعیفه ولی اهوازه و کیانپارسش. اونجا نرفتی، انگار اصلا اهواز نرفتی. 

کل خوزستان !

لامصب امسال تمااااام خوزستانیا  صداشون دراومد بسکهههههه تو اینستا پر شد از طبیعت های جاذبه گری خوزستان و کل فروردین پر بوووود مسافر حتی خارجی و چقدر طبیعت کثیف شده بود

ندیده بودی چقد صحبت شده بود تو روخدا طبیعت بکر میختید بگید قبلش یکم درمورد فرهنگ سازی نگهداریش صحبت کنید

برو تو نت سرچ کن.شهیون ـزراس.شیمبار.سردشت.تنگه قاسمی..هوووو چقدر زیاده .بالای بیست مورده 

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم شیوند کجاست؟؟؟

والا یادمه حدود ۴ ساعت تو راه بودیم تا رسیدیم بهش

از ایذه هم رد شدیم

بعد سوار لنج شدیم یک ساعت رو اب بودیم تا رسیدیم به یه روستای قشنگ که یه آبشار قشنگ داشت

یه طبیعت بسیار زیبا

تو گوگل سرچ بزن دقیقش رو نوشته حتما اخه تو اینستا دیدم تبلیغ میکردن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

ولی وقتی میری مسافرت خیلی شرط هست کجا سکونت کنی و با چه رفتاری مواجهه بشی 

ما امسال استان کرمان رفتیم ، بسیار خونگرم بودن خصوصا رفسنجان و انار ، اینقدر مهمان نواز و مهربون ، شهرشون حس خوب و آرامش بخشی میداد واقعا 

برعکس تو بدترین شرایط رسیدیم جیرفت ، بوم گردی که اجاره کرده بودیم به شدت بداخلاق ، خیابونی که بوم گردی بود بد بود 

شاید بقیه مناطقش خوب باشه یا مردم مهربونی داشته باشه که حتما داره ولی خاطره بدی تو ذهنم ما گذاشت 

دو روز وحشتناک رو اونجا گذروندیم

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
اهواز الان هوا چطوره  روزها میشه تو خیابون قدم زد یا خیلی گرمه؟

نه دیگه الان گرمه خود اهواز 

ولی طبیعتش یخه

ما مال اقا رفتیم شب نمیتونستیم از سرما بخابیم

کوشک هم الان یخه 

کلا طبیعت خوزستان چون اکثرا همش ابشار و چشمه و جنگلیه .سرده هنوز 

ولی خود شهر گرمه دیگه.کولرا روشنن دیگه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
کل خوزستان ! لامصب امسال تمااااام خوزستانیا  صداشون دراومد بسکهههههه تو اینستا پر شد از طبیعت ...

من خودم اهل خوزستانم و منظورم اینه که کل ایران از لحاظ تفریحی ضعیفه و وقتی که یکی میگه تفریحی [ منطورش اماکن تفریحیه] نه دار و درخت. استارتر درمورد [شهر] اهواز حرف زد. منم بهش گفتم جای خوبی نرفتی اگه میخوای قشنگی [شهر] رو ببینی باید بری فلان جا. وگرنه همه میدونن طبیعت خوزستان چقدر بی نظیره و خودم همه جاهای طبیعیشو گشتم.یه نصفه خط نوشتم دو ساعته دارم بابتش بهتون جواب میدم.‌ تعصب کورکورانه خوب نیست. حرف آدمو درست بخونید که نخواد سه ساعت توضیح بده.

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸

توسط نی نی سایتی های عزیز،،بلعیده شدی؟؟؟یا منم بیام بگم که اهواز حرف نداره،،بدموقع و بدجا رفتی عزیزم؟؟؟؟

۵شنبه شبا،،اونم آخر وقت،،کل کشور تعطیله،،،نه فقط اهواز

کیانپارس و زیتون

ساحل کارون

شهربازی پاداد

و.....

هیچکدومو نرفتی انگار

بازار فلافل هم برای یه شب خوبه

کای ریتوران عالی هست توی اهواز

میرفتی ریف،،،قیمتاشم خوبه،،فضاشم عالی