2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارکه استرس نداشته باش برای نینی ضرر داره برو بهداشت یه ازمایش خون مینوسه بده ببر تشکیل پرونده بده بعدشم ۸ هفته میری سونو قلب ازالانم اسید فولیک وقرص اهن باید مصرف کنی خیلیم زود نیست خوبه که

اهوم فعلا به همسرم نگفتم نمیدونم چجوری بهش بگم😅

من که بیبی چکمو بهش نشون دادم خیلی بی ذوغم نه؟

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

قربونت برم گلم مرسی ان شاالله خدا دامن همه ی چشم انتظارا رو هم سبز کنه...باید برم پیش ماما یا بیمارس ...

پیش ی متخصص زنان زایمان برو برات پرونده تشکیل میده ، اگر مشکل مالی نداری 

وگرنه بیمارستان ها هم میتونی بری پیش زنان زایمان 

مرسی عزیزم قربونت ....اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم 

ببین برو تو گوگل سرچ بکن بهترین دکتر زنان شهرتون 

بعد یکیشون ک میبینی ملت راضی هستن انتخاب کن ی پرس و جویی بکن و برو نوبت بگیر دیگه اونجا خودشون بهت میگن چکار باید بکنی 

چیز خاصی نیس خودت ب زودی متوجه میشی

خواهش میکنم گلم بازم تبریک میگم ب سلامتی دوره بارداری و زایمانتو بگذرونی و نی نی خوشگلت ب سلامتی بیا ...

فداتشم عزیزم مرسی 😘

اااانشااالله تا سال بعد اینموقع توام نی نی خوشگلتو بغلت بگیری گلم😍