من فردا اولین روز دانشگاهمه خب بعد خیلیییی استرس دارم میشه بگید چطوری باید کلاسامو پیدا کنم؟ یعنی از کی باید بپرسم؟؟ یا کجا میزنن که کدوم کلاس درس دارم من گیج شدم 🥲🥲 اسم استاد و درس رو و ساعت رو رو برگه موقع انتخاب واحد زدن دادن بهم اما شماره کلاس رو نه چطوری فردا کلاسو پیدا کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا ترس نداره اولش میری سرصف اونایی که سال اولشونه بعد راهنمایتون میکنن به یه کلاس که روتخته اش نوشته سال تحصیلی جدیدمبارک بعدم خانم معلم مهربون میاد براتون لک لک ااردک اردک تک تک میخونه
خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده