2777
2789

همسر منم چند ساله میره دکتر فیزوتراپی ام ار ای اسکن دکتر میگفت دیسک داری چند روز پیش رفت فوق تخصص روماتولوژی گفته خیلی دیر اومدی روماتیسم داری همه مهره های کمرت درگیرن😔

امپول سینورا براش نوشته ماهی دوبار هزینه امپول دو هفتصده

حتما برو دکتر روماتولوژی

راستی خشکی چشم چه علائمی داره؟

همسر منم چند ساله میره دکتر فیزوتراپی ام ار ای اسکن دکتر میگفت دیسک داری چند روز پیش رفت فوق تخصص رو ...

دیروز فوق تخصص روماتولوژی رفتم خداروشکر مشکلی نبود ، امروز هم نوبت دکتر قلب دارم چون دستام بی حس میشن گاهی اوقات خصوصا دست و پای چپم ،ولی روماتولوژی  ارجاع دادن مغز و اعصاب احتمال اینکه از میگرن باشه هست .ممنون از راهنماییتون .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم چند ساله میره دکتر فیزوتراپی ام ار ای اسکن دکتر میگفت دیسک داری چند روز پیش رفت فوق تخصص رو ...

خدا لعنت کنه واقعا این مدل دکترا چطور تخصص گرفتن .. انشاالله همسرتون هر چ زودتر سلامتیشونو بدست بیارن 

چشام چند وقته خشک میشن و درد دارن ، انگار ماسه تو چشمامه گاهی هم درد دارن ، با نور زیاد هم اذیت میشن هوا م آلوده باشه بدتر واکنش نشون میدم رفتم چشم پزشکی قطره چشمی و اینا دادن و ارجاع دادن ب روماتولوژی برای بررسی رماتیسم 

چشام چند وقته خشک میشن و درد دارن ، انگار ماسه تو چشمامه گاهی هم درد دارن ، با نور زیاد هم اذیت میشن ...

سلام چشاتون بهتره؟علت ش چی بود منم ارتریت داره چشام الان عود کرده خیلی درد دارم 

سلام شما با آزمایش مشخص شده آرتریت دارید ؟؟ برای من دکتر روماتولوژی آزمایش نوشته هنوز انجام ندادم ، قبلش مغز و اعصاب رفتم نوار مغز و ام آری آی مغز انجام دادم مشخص شده میگرن دارم دارو دادن الان خدارو شکر خیلی بهترم ولی می‌خوام آزمایشات تخصصی روماتولوژی رو هم انجام بدم 

سلام شما با آزمایش مشخص شده آرتریت دارید ؟؟ برای من دکتر روماتولوژی آزمایش نوشته هنوز انجام ندادم ، ...

سلام،آزمایش زیاده روماتولوژی بری مینویسه،یه مسله دیگه هست اینه ک این بیمازی ممکنه تست ها منفی بشه و علایم بالینی داشته باشی،مثلا من منفی میشم ولی چکاب چشم مثلا خشکی دیسک کمرم واینا...نشون میدع ک بدنم التهاب نهفته داره،چشم عامو دگتر گفت آرتریت یا همون رماتیسم گرفته

سلام .. بیمارستان نور رفتم برای ، بررسی چشام گفتن سالمه و هیچ مشکلی نداره باید برین مغز و اعصاب بعد از انجام سی تی مغز دکتر گفتن میگرن دارم دارو دادن و بعد از استفاده خدارو صد هزار مرتبه شکر خوب شدم .

شما مطمنیید که رماتیسم دارید ؟؟ ب نظرم مغز و اعصاب بریدچون رماتیسم یکدفعه به چشم نمیزنه بعد از استفاده از داروهای کورتون بعد از چند سال چشم ممکنه درگیر مبشه .. من تهران رفتم پیش دکتر احمد قمی فر متخصص مغز و اعصاب  ایشالا هر چی از خدا بخوان بهشون بده ... 

شما مطمنیید که رماتیسم دارید ؟؟ ب نظرم مغز و اعصاب بریدچون رماتیسم یکدفعه به چشم نمیزنه بعد از استفاده از داروهای کورتون بعد از چند سال چشم ممکنه درگیر مبشه .. من تهران رفتم پیش دکتر احمد قمی فر متخصص مغز و اعصاب  ایشالا هر چی از خدا بخوان بهشون بده ... 

سلام،آزمایش زیاده روماتولوژی بری مینویسه،یه مسله دیگه هست اینه ک این بیمازی ممکنه تست ها منفی بشه و ...

شما برین متخصص مغز و اعصاب خوب و کاربلد سی تی مغز بدین ام آر ای مغز بدین .. منم اصلافکر نمی‌کردم مبکرن داشته باشم چون سردرد آنچنانی نداشتم ولی میگرن بود ک چشم زد خشک کرد چشممو .. درد شدید تو چشام ایجاد کرد .. انشاالله مشکل اون حل بشه 

شما برین متخصص مغز و اعصاب خوب و کاربلد سی تی مغز بدین ام آر ای مغز بدین .. منم اصلافکر نمی‌کردم مبک ...

من بیمار زمینه ابی دارم اون میرنه چشام،توی بهار ام ارا دادم خوب بود...من التهاب بدنم...میزنه متاسفانه سمت چشام

[QUOTE=349935822]شما مطمنیید که رماتیسم دارید ؟؟ ب نظرم مغز و اعصاب بریدچون رماتیسم یکدفعه به چشم نمیزنه بعد ا

چشم پزشک سال ۹۹ برزسس کرد چشامو گغت آرتریت خفیف گرفته..این یعنی بدنم التهاب رو داره ک رفته سمت چشام...