2777
2789
عنوان

خانم شاغل باشه بهتره یا خانه دار؟

1006 بازدید | 62 پست

من دانشجوی ارشدم و قصدم جدیه که بعدا شاغل بشم اما همش نگرانم از پس زندگی پر مشغله بر نیام

خانمای شاغل چطور زندکیتونو مدیریت می‌کنید و شغلتون چیه؟

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم شاغلو ترجیح میدم و انتخابمه

ولی بحث بهتر بدتری نیست این انتخابه یکجور هدفه 🤧

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بستگی داره، به‌روحیات خود آدم، به زندگی مشترک و شرایطش، به خود اون شغل...

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

خوش بحال زنی که عرضه کارکردن داره و دستش تو جیب خودشه (پیغامی از یک مادر خانه دار))

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

بستگی به شرایط خاص خودت داره. اگه مادرت جوونه سرحاله و حوصله داره که کمکت کنه، خب میتونی بری سرکار. ولی اگه بری و مجبور باشی کل هفته غذای فریزری و حاضری بخوری و بچتو بذاری مهدکودک، خب نری بهتره.

شما مشاور خانواده حضوری میشناسید؟ تهران

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

این تاپیک آخرش به فحش و دعوا میکشه 

اما خودم با مدرک دکترا خانه داری رو انتخاب کردم و راضی ام ، چون نیاز مالی نداشتم ، و از طرفی اینجوری آرامش روحی خیلی زیادی دارم (شرکت نفت کار می‌کردم ولی اومدم بیرون)

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️