2777
2789
عنوان

اگه پسری اینجوری با شما رفتار می کرد در مقابل چ رفتاری می کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پسری که دختری و بخواد و مشتاق برای ادامه رابطه باشه مطمئن باش اگه ۲۴ ساعتم کار باشه برات یه وقت خالی پیدا میکنه، خصوصا اوایل رابطه که آدم مشتاقه شناخت بیشتره، شماهم پیام نده تکلیف رابطه الان مشخص میشه یا ادامه دار یا کلا بیخیال بشو و با آدم سمی دیگه تو رابطه نرو، از خدا برات طلب عشق و آرامش دارم

خدایا شکرت♥️
که چی بشه آخه چجوری مکرشو به خودش برگردونم؟ بیشتر فک می کنم غرورم جریحه دار شده

بهترین کار اینه اصلا اهمیت ندی و پیام نده و پیگیری نکن،پیامم داد انلاین بمون چندساعتو جوابشو نده😂بعد ک شاکی شد بگو کار داشتم سرم شلوغ بود بزار متوجه اشتباهش بشه 

فک کرده زرنگه میتونه بااین کارش جذبت کنه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ببین پسری که دختری و بخواد و مشتاق برای ادامه رابطه باشه مطمئن باش اگه ۲۴ ساعتم کار باشه برات یه وقت ...

مممنونم درست میگی

دیگه پیام نمیدم

منم آخه خدافظی کردم خودش دوباره اومد و.... دوباره پروفمو باز کردم براش

کاش من قاطع و سخت و سنگ بشم

بهترین کار اینه اصلا اهمیت ندی و پیام نده و پیگیری نکن،پیامم داد انلاین بمون چندساعتو جوابشو نده😂بع ...

همش پیام میداد از ساز زدنش و وویس میداد و فیلم میفرستاد...وویس میداد مطالب روانشناسی می گفت و... یه دفعه رفت تو این فاز

من ک خدافظی کردم دوباره پیام داد ولی واقعا حوصله اداها رو ندارم کلا برام تمومه

مممنونم درست میگی دیگه پیام نمیدم منم آخه خدافظی کردم خودش دوباره اومد و.... دوباره پروفمو باز کرد ...

قشنگ جان مگه تو چت از باقی دخترا کمه؟ به خودت ارزش بده،تو دختری و فرشته ی زیبای خدایی،ادمی باید کنار تو قرار بگیره که برات تلاش کنه بخواد زمان بذاره تو رو بشناسه، از ته قلبم می‌خوام اگه این رابطه و این آدم بصلاحته رابطه به خوبی ادامه دار باشه اگرم نه خدا یه آدم خوب و هم فرکانس خودتو بیاره صد راهت

خدایا شکرت♥️
همش پیام میداد از ساز زدنش و وویس میداد و فیلم میفرستاد...وویس میداد مطالب روانشناسی می گفت و... یه ...

تایپ رفتاریش همینه متاسفانه منم با همچین سمی سه سال بودم پیرم کرد تهش خودم کات کردم.بعضی وقتا هرچقدر تلاش میکنی بی فایدس اخرا درست شده بود ولی دیگ من خسته بودم

تایپ رفتاریش همینه متاسفانه منم با همچین سمی سه سال بودم پیرم کرد تهش خودم کات کردم.بعضی وقتا هرچقدر ...

همین اللااان پیام داده کارم الان تموم شده :///

خب اونقدر صمیمانه هم برخورد نکردم 

واقعا تحمل سم ندارم

همین اللااان پیام داده کارم الان تموم شده :/// خب اونقدر صمیمانه هم برخورد نکردم  واقعا تحمل ...

وااای دقیقا کل خاطرات سه سالم زنده شد،میرفت ب کل کاراش میرسید اخر شب یادش میفتاد بیاد بگه همین الان کارم تموم شد💔

من باشم انلاین میشم پیامشم ج نمیدم دوباره آف میشم میخوابم صبح ج میدم بی تفاوت باش میخوای ادمش کنی

وااای دقیقا کل خاطرات سه سالم زنده شد،میرفت ب کل کاراش میرسید اخر شب یادش میفتاد بیاد بگه همین الان ...

ببخش خاطرات بدت یادآوری شد

خلاص شدی ولی... این آدمای بیشور ادب شدنی نیستن