2777
2789
عنوان

خانومایی که پسربچه دارین بیاین

760 بازدید | 65 پست

سلام پسر من ۳سال ونیم هست و بچه آشنای نزدیکشون ک هفته ای یبار هم دیگه رو می‌بینیم ۱۰ ۱۲ سالشه اونم پسره امروز دیدم باهم رفته بودن زیر پتو و پسرم داشت شلوارشو میکشید پایین ک متوجه من شدن و بهم زدن منم انگار که ندیدم 

میدونم که پسرم این کارهارو بلد نیس و اون پسره بهش گفته چندبار دیگم دیدم زیر پتو بودن ولی به هوای بازی با گوشی این کارو کردن 

الان من باید چکار کنم خیلی حالم بد شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اموزش های جنسی خیلی مهمه من که تو راهی پسر دارم اومدم ببینم مشکلتون چیه

پسر خواهرم الان دانشجو شده میگفت نصف دوستام تروماهای بچگیشون تجاوز بوده🤦🏼‍♀️

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

برای من پیش اومد امروز خیلی حالم بده  پسرت کوچیکه از این پسر دورش کن و نذار تنها باشن

میتونم بپرسم چی شده عزیزم میترسم منم پسر دارم 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )