2777
2789

براش گریه نکردین 

پس چرا من نمیتونم ازفکرش در بیام 

همش حالم بد میشه

هرجا رو نگاه میکنم یادش میوفتم 

همش میگم اگه بود اینکارو میکردم 

الان تو هفته۱۵بود 

براش فلان وسایل رو میخریدم 

بعضی شبا از غصه گریه ام میگیره 

همش باهاش حرف میزنم میگم اخه نی نی چی شد بهت ک نموندی 

چه اتفاقی افتاد 

چرا من متوجه نبودم 

چرا باهاش حرف نمیزدم و اهمیت نمیدادم

اونموقع ک ضربان قلبش وایساد من چیکار میکردم ک نفهمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا فکرکنم بعدا توی بارداریم تا لحظه ی تولد هیچ حسی به جنین ندارم

منم تو بارداری اولم متوجه هیچی نبودم 

ولی تو این بارداری دیگه میدونستم چه خبره

بهش دل بسته بودم و خیلی منتظربودم

عزیزم درکت میکنم😔 منم ۱۰ روزه زایمان زودرس داشتم ، ۲۳ هفته باردار بودم از دستش دادم ،حالم خیلی بده و اصلا از فکرش بیرون نمیام همش گریه میکنم ، با اینکه دلیلش هنوز معلوم نشده چرا کیسه آبم یهو پاره شد ولی همش خودمو مقصر میدونم و خودمو زجر میدم داغونم😔😭

وای عزیزم💔 فک کنم فقط زمان حالمونو خوب کنه

اره فکر کنم با گذر زمان کمرنگ تر بشه ، خیلی حس بدیِ خیلی 😔 پیش چندتا دکتر رفتم باهام حرف میزنن ولی فقط یه روز حالم خوبه دوباره حالم بد میشه ، نمیدونم چرا آروم نمیشم همش در حال فکر کردنم دیگه نمیکشم😔 قلبم آتیش میگیره براش که بچمو دفن کردن 

چرا از دستش دادی؟ از سقط من یکسال و نیم میگذره روزی نیست که بهش فکر نکنم. انشالله به زودی دامنت سب ...

فعلا یه مدت بچه نمیخوام

من رفتم سونو واسه تعیین جنسیت گفتن ک بچه تو ۸هفته رشدش متوقف شده و ضربان قلب نداره

فعلا یه مدت بچه نمیخوام من رفتم سونو واسه تعیین جنسیت گفتن ک بچه تو ۸هفته رشدش متوقف شده و ضربان قل ...

متاسفم عزیزم‌

ولی نباید بذاری زیاد بگذره که اگر خدایی نکرده مشکلی هست بتونی زود درمان کنی.

من یکسال طول کسید باردار بشم.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍