2777
2789
عنوان

هستین بچه ها😭😭دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فشار بهم میاد و گاهی خییلی افسرده میشم نرم افزار کست باکس رو دانلود کن و از اون پادکست کتابراه ...

وآقای باورت میشه دیگه حوصله ندارم ،امید ندارم ،نیاز به زور میخونم ، همش گله دارم از خدا، جقد ناشکرم ولی باور کن ،دیگه نمیکشم ، ادای قوی بودنم نمیتونم در بیارم چه برسه به قوی بودن😭

خدا یا شکرت 🌹
آره شوهرم میذاره ، بندرعباس میگم اگه یه وقت هتل نزدیک حرم گیرم نیاد جای مطمئن نباشه

گیر میاد انشالا

من مشهدم اگه کمکی خواستی بگو دانشجو ام اینجا 

به نظر من که بیا حرم عالیه واقعا برا آرامش پیدا کردن

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...
منم همینم خواهر کاش یه ماه میخوابیدم بعد پا میشدم😔

منم همش دلم میخواد توخونه تنها باشم ،صدا نباشه ، جایی نرم ،کسی نیاد،شوهرم اصلا حواسش نیست بهم،فقط الکی میگه دوسم داره ولی در عمل صفر

خدا یا شکرت 🌹
منم همش دلم میخواد توخونه تنها باشم ،صدا نباشه ، جایی نرم ،کسی نیاد،شوهرم اصلا حواسش نیست بهم،فقط ال ...

من الان یه پرو پرانول خوردم☹

منم همش کلامیه 

درک صفررررر

دخترم هم بدتر دو تا شون اویزونن

کوچکترین کارهاشون کمک من و میخوان🤕  

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
وآقای باورت میشه دیگه حوصله ندارم ،امید ندارم ،نیاز به زور میخونم ، همش گله دارم از خدا، جقد ناشکرم ...

حس میکنم افسردگی گرفتی گلم و اون چارش فقط تراپیست و روانپزشکه تا حالت خوب بشه

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊