2777
2789
عنوان

ویروس جدید😮‍💨🤒

218 بازدید | 9 پست

کسی گرفته علائمش چیه؟۱هفتس بدن درد دارم فقط بدن درد همه استخونام درد می‌کنه دوبار رفتم دکتر امپول سرم داد۱روز خوب بودم دوباره شروع شد دکترم گف ممکنه علائم قبل ویروس باشه کسی گرفته این یروس جدیدرو ک علائمش مثل من باشه🥺

من گرفتم ولی علایمم اینا نبود من گلو درد وحشتناک سگی کیپی گوش آبریزش بینی و سرماخوردگی ک وحشتناک ترینش گلو دردش بود ضجه میزدم تو عمرم بی سابقه بود

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

اره من گرفتم حدود یه ماه طول کشید تا خوب شدم کلی دکتر رفتم و آمپول و سرم و قرص ووو

بدن درد و استخون درد داشتم سرم به شدت درد میگرد گلوم میسوخت و نمیتونستم آب دهنمم قورت بدم ابریزش بینی داشتم 

الان یهدهفته ای میشه خوب شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه ویروس هست 

ما و فامیل و آشناهامون گرفتیم 

که خستگی و حالت تهوع و سرفه و سردرد و چیزای که خیلی وقتها بیماری ها و ویروس ها به همراه دارن ، بود 

ولی دکتر میگفت این علائمش خوب میشه و دوباره برمیگرده و اینطوری هم شده بود واسه بعضی ها تو خونواده ما 

بخندی میگذره نخندی هم میگذره پس بخند تا خوش بگذره✌🏻️ 
من گرفتم ولی علایمم اینا نبود من گلو درد وحشتناک سگی کیپی گوش آبریزش بینی و سرماخوردگی ک وحشتناک تری ...

خواهرمم گرفته بود همینطوری ک گفتی ۵کیلو وزن کم کرد😑ولی واس من فقط استخونام تیر مبکشه نمیدونم ازچیه😮‍💨خسته شدم

اره من گرفتم حدود یه ماه طول کشید تا خوب شدم کلی دکتر رفتم و آمپول و سرم و قرص ووو بدن درد و استخون ...

من اخه فقط بدن درد دارم الان بک هفتس دکترگفته شاید شروعش اخه یک هفته خسته شدم ازبدن درد

یدونه ویروس هست  ما و فامیل و آشناهامون گرفتیم  که خستگی و حالت تهوع و سرفه و سردرد و چی ...

اوایلش حالت تهوع داشتم بعد که سرم زدم رف فقط بدن دردم مونده به دکترم گفتم ویروس گف نه چون ن گلو درد دارم نه سردرد هیچی فقط بدن درد گف شاید شروعشه