دخترم چند روزیه که 11ماهه شده. شبا به سختی میخوابه.خیلی اذیت میکنه. مثلا اگه ده بخوابه. بعد نیم ساعت از خواب بیدار میشه. و حسابی شنگول ..دیگه نمیخوابه. همش میخواد بازی کنه. با اینکه جز چراغ خوابش همه ی چراغ ها خاموشه. تو تاریکی می دوء. تا بالاخره بخوره به ی جایی بزنه زیر گریه
خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد
پسر من خودش اتومات سرشو میذاره روی بالش از ساعت ۱۱ شب تا ۹ یا ۱۰ صبح میخوابه.وسطش هم دو سه دفه بیدار میشه واسه اب و یا شیر .عصرا هم حدود دو ساعت خوابه.داره ۱۶ ماهش تموم میشع
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
عزیزم هر بچه ایی یه قلقی داره سعی کن نزاری تو طول روز زیاد بخوابه و خسته اش کنی من دخترم یه سره از ۲ شب تا ۱۲ ظهر بیدار بود گریه میکرد تنها راهی که پیدا کردم یه پارچه تمیز گلاب پاشیدم میزاشتم رو بالشتش بوش رو دوست داشت ارامش میگرفت میخوابید الان که ۶ سالشه گاهی که خیلی بی قراری میکنه هنوزم با همین شیوه اروم میشه
زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️
آیناز پسر من دیگه نوبر بود.تا 4 ماهگی من هر 4 روز چند ساعت میخوابیدم.چنددددددین دکتر بردمش که یه کاری برام کنن.شکسته شدم اصلا تو این یکسال.شربت خواب هم بهش اثر نمیکنه.جدای اون بیرونم میبرمش تو کالسکه به قدری غر میزنه که من با گریه برمیگردم خونه.شبا دیر میخوابه واسه نماز صب بیداره
بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...