2777
2789
عنوان

اعصابم خورده

439 بازدید | 14 پست

دخترم چند روزیه که 11ماهه شده.  شبا به سختی میخوابه.خیلی اذیت میکنه.  مثلا اگه  ده بخوابه.  بعد نیم ساعت از خواب بیدار میشه. و حسابی شنگول ..دیگه نمیخوابه.  همش میخواد بازی کنه.  با اینکه جز چراغ خوابش همه ی چراغ ها خاموشه.  تو تاریکی می دوء.  تا بالاخره بخوره به ی جایی بزنه زیر گریه

خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد

ای بابا پسر من 13 ماهشه.13 ماهه درست نخوابیدم.وسط صب بیدار میشه میگه جوجو بعد دیگه بیدار میشه بازی میکنه وقتی هوا تاریکه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم شبا خیلی سخت میخوابه،هر کاری میکنم دیر وقت میخوابه،به نظرم نباید بزاری ساعت ۱۰ بخابه باهاش بازی کن تا خواب از سرش بره بشه ۱۱،۱۲ راحت خوابش ببره

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  

پسر من خودش اتومات سرشو میذاره روی بالش از ساعت ۱۱ شب تا ۹ یا ۱۰ صبح میخوابه.وسطش هم دو سه دفه بیدار میشه واسه اب و یا شیر .عصرا هم حدود دو ساعت خوابه.داره ۱۶ ماهش تموم میشع

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

عزیزم هر بچه ایی یه قلقی داره سعی کن نزاری تو طول روز زیاد بخوابه و خسته اش کنی من دخترم یه سره از ۲ شب تا ۱۲ ظهر بیدار بود گریه میکرد تنها راهی که پیدا کردم یه پارچه تمیز گلاب پاشیدم میزاشتم رو بالشتش بوش رو دوست داشت ارامش میگرفت میخوابید الان که ۶ سالشه گاهی که خیلی بی قراری میکنه هنوزم با همین شیوه اروم میشه

زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️

منم اين مشكل با دخترم داشتم. وقتي بيدار ميشد من تكون نمي خوردم خودم به خواب ميزدم اونم ميديد خبري نيست ميامد مي خوابيد.بچه ها ترس از تاريكي ندارن . براشون چراغ خاموش مفهوم نداره . نبايد بيدار ميشه شما هم بلند بشين . قبل خواب بهش غذا بدين كه از گرسنگي بيدار نشه

منم دخترم خیلی واسه خوابیدن اذیت میکنه 

8 ماهشه..واسه خواب مقاومت میکنه

الان روی پامه به زور دارم میخوابونمش 

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  

بهتون توصیه میکنم مطلقااااا بچه رو به رو پا خوابوندن عادت ندید که بیچاره میشید من تازه پسرمو ترک دادم.

آیناز پسر من دیگه نوبر بود.تا 4 ماهگی من هر 4 روز چند ساعت میخوابیدم.چنددددددین دکتر بردمش که یه کاری برام کنن.شکسته شدم اصلا تو این یکسال.شربت خواب هم بهش اثر نمیکنه.جدای اون بیرونم میبرمش تو کالسکه به قدری غر میزنه که من با گریه برمیگردم خونه.شبا دیر میخوابه واسه نماز صب بیداره