2777
2789

شوهرم پریروز چن تا طالبی و یخورده میوه خریده بود .دیگه از سر کار اومده بود خسته بود گفت نیار فردا میخوریم .منم شستم گذاشتم موند .دیروز ظهر زنگ زد که چخبر خوبی و ..احوال پرسی....روزی یکی دو بار زنگ میزنه همیشه ...گفت میگفتی طالبی بگیر برام گرفتم دیشب هیج نخوردی الان بخور .منم دیگ دست نزدم گفتم بزار بیاد دوتایی بخوریم دلم نیومد تک خوری کنم .🙂

شب ک اومد اوردم اسموتی درست کردم باهاش(اب طالبی و .. )

بماند ک چقد دردسر شد تا مخلوط کنمو میزون کنم(انباری بود )

با چ ذوق و شوقی درست کردم همسرم اومد ببینه چیکار میکنم گفتم اگ زحمتی نیس ببر منم دستمو بشورم بیام .

ده بار تاکید کردم که مواظب باش نریزه .یجوری بود کلا حواسش پرت بود انگار .گفتم اگ حواست و ندی میریزه ها گف ن ن میبرم و رفت .یهویی حواسش رفت به تلویزیون و تمام ریخت روی فرش.منم تازه فرشا رو شسته بودم خودم با کلی سختی🙂🤦‍♀️بهش گفتم خب ده بار تاکید کردم حواست باشه ها مگه کوری هم فرش کثیف شد هم اینهمه زحمتم هدر رفت و هیچی به هیچی .

اندازه یه لیوان توی مخلوط کن ریخته بود وقتی دیدم حق ب جانب حرف میزنه اونم بردم ریختم توی ظرفشویی اومدم تا حرصم خالی شه .

بعدش شرو کرد ک اره تا من باشم دوباره برات بخرم !!بشین منتظر باش...

اینم بگم ک من اصلا اسراف نمیکنم تو هیچی اما ایندفه عصبانیم کرد ریختم اونور .اندازه یه لیوان شایدم کمتر بود.

منم خیلی دلخور شدم هیچی نگفتم .چشمام پر شد گفتم زر نزن نمیخام اعصاب خودمو خورد کنم و چیز بدی بگم پس ساکت شو .اونم دیگ چیزی نگفت .تااا امروز ک زنگ زد عادی احوال پرسی منم حرف زدم گفت چته یجوری گفتم نمیدونی؟!

منت یذره میوه رو میزاری سرم ک چی سگم باشه بهش بر میخوره .داشت میگفت نه اخه میدونی...ک قط کردم .🙂♥️

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

شما تند رفتی میتونستی اون لحظه شاد کنی بخندی ی فرش بود دیگ اون ی ذره با هم میخوردی اذتش بیشتر بوده 

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش کارت و حرفات اشتباه بوده

اخه واقعا تاکید کردم که حواست باشه .

مووضوع خوردن یا نخوردن اب طالبی نبود .بد حرف زد حس سربار بودن دست داد بهم .

اخه واقعا تاکید کردم که حواست باشه . مووضوع خوردن یا نخوردن اب طالبی نبود .بد حرف زد حس سربار بودن ...

شما نباید مادرش باشی

تاکید زیاد نتیجه عکس میده

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

شما نباید مادرش باشی تاکید زیاد نتیجه عکس میده

کلا انگار حواسش جای دیگه بود .بعدشم ب جای اینکه بگه وای ریخت .یا ادای ناراحتا رو در بیاره یه مدل طلبکار شد انگا ..

حق داشتی عصبی بشی، اما حرفات خیلی بد بود.  و بدتر از حرفات اینکه نذاشتی حرف بزنه بنده خدا، ...

الان از سرکار اومد چطور برخورد کنم بتظرتون🤨☹

کلا انگار حواسش جای دیگه بود .بعدشم ب جای اینکه بگه وای ریخت .یا ادای ناراحتا رو در بیاره یه مدل طلب ...

قبول کن جمله مگه کوری قشنگ نیست

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷