2777
2789
عنوان

چای_تازه_دم🫖

159 بازدید | 14 پست

حس خوب چیزیه که باید برای داشتنش تلاش کرد.

بنظرم یادگیری باعث میشه آدم ازافسردگی دوربشه،وتمرگز و حس مثبت دروجودمون ایجاد کنه.

من خودممیخام شروع کنم و به خودم کمک کنم تا دچار افسردگی نشم و اگرهم دچارش هستم بدتر نشم.

انشالله

سردیجات سبب افسردگی میشه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پر از حس خوب و ذوق زندگی بودم ولی اطرافیان جوری تمامش رو نابود کردن که هیچ چای تازه دم و بوی گل و عید و جشنی نتونست برگردونشون ولی بازهم روزهایی هست که ب لطف خدا امیدورم و امیدواری قشنگ ترین نعمته

من و تو خم نه و درهم نه و کم هم نه که می باید باهم باشیم
من پر از حس خوب و ذوق زندگی بودم ولی اطرافیان جوری تمامش رو نابود کردن که هیچ چای تازه دم و بوی گل و ...

منم مدتی درگیرم ولی الان میبینم حتی اطرافیان هم ارزش ندارن که حالم بخاطر رفتارشون بد باشه پس

مثبت فکرمیکنم درک میکنم،محبت میکنم و میگذرم

در هر لحظه ای دوتا انتخاب داریم مثبت فکر کنیم یا منفی

من خودم منفیو همیشه انتخاب میکنم ک اشتباهه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

من بچم مشکل داره دنیای فکر ودل مشغولیم اما روزا ک دخترم رو باباش میبره توانبخشی من همون یکساعت رو خودمو از فکر دور میکنم ی نسکافه درست میکنم میشبنم رمان میخونم ...ب اندازه یکساعت کل زندگیو میزارم کنار

بیاازهمین لحظه فقط مثبت فکرکنیم بخاطر سلامتیمون

موافقم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...