2777
2789
عنوان

چشم زخم کمک

114 بازدید | 16 پست

تروخدا به داد برسید خسته شدم بس چشم خوردم فامیل و دوست بسیار زیبا دارم چشم نمیخورن من چهره معمولی دارم دائم چشم میخورم موهام میسوزه ، قفسه سینم درد میگرد ، سردرد شدید در حد مرگ حرز امام جواد دارم وان یکاد میخونم معوذتین دیگه نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرز امام علی بگیر 

خدایا ، گمان میکردم برایت سایه ای بیش نیستم اما حضورت را بارها برایم اثبات کردی .. اشک های مرا دیده و آرزوی دیرینه ام را برآورده ساختی ❤️🧷 ... چرا عاشقت نباشم ؟! 
خب وقتی همش بهش فکر می‌کنی خودت جذب اش می‌کنی براش دعوتنامه نفرست صبح بعد خواب شب قبل خواب آیت الکر ...

نه من یادم میره ولی گاهی مهمون میاد من میوفتم دیگه به غلط کردم میوفتم

حرز طلسم امام علی؟

حرز امام علی برای رزق و روزی و باطل الطسم 

یه روشی هست اگر خواستی برات می‌فرستم انجامش میدی میفهمی طلسم هستی یا اتفاق دیگه ای هست 

خدایا ، گمان میکردم برایت سایه ای بیش نیستم اما حضورت را بارها برایم اثبات کردی .. اشک های مرا دیده و آرزوی دیرینه ام را برآورده ساختی ❤️🧷 ... چرا عاشقت نباشم ؟! 
بفرست لطفا

چشم می‌فرستم