تروخدا به داد برسید خسته شدم بس چشم خوردم فامیل و دوست بسیار زیبا دارم چشم نمیخورن من چهره معمولی دارم دائم چشم میخورم موهام میسوزه ، قفسه سینم درد میگرد ، سردرد شدید در حد مرگ حرز امام جواد دارم وان یکاد میخونم معوذتین دیگه نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا ، گمان میکردم برایت سایه ای بیش نیستم اما حضورت را بارها برایم اثبات کردی .. اشک های مرا دیده و آرزوی دیرینه ام را برآورده ساختی ❤️🧷 ... چرا عاشقت نباشم ؟!
یه روشی هست اگر خواستی برات میفرستم انجامش میدی میفهمی طلسم هستی یا اتفاق دیگه ای هست
خدایا ، گمان میکردم برایت سایه ای بیش نیستم اما حضورت را بارها برایم اثبات کردی .. اشک های مرا دیده و آرزوی دیرینه ام را برآورده ساختی ❤️🧷 ... چرا عاشقت نباشم ؟!