2777
2789

سلام 

سرویس مدرسه خواهرم  زنه ادم خیلی خرابیه و بدون تعارف میگه اره با فلانی ......کردم و......

دخترش هم کلاسیه خواهرمه 

دخترش رفته تو ماشین از مامانش کارت گرفته رفته دنبال خواهرم که برن بستنی بگیرن بعد زنه گزاشته رفته.دخترش اجازه نداده خواهرم به پدرم زنگ بزنه گفته مامانم بر میگرده میبینه نیستیم نگران میشه 2ساعت موندن تو خیابون بعد زنه به بابام زنگ زده که اره بدون اجازه من رفتن در صورتی که به مامانش گفتن که ما داریم میریم سوپر مارکت 

بعد دختره به مامانش زنگ زده گفته سوار ماشینشون شو بیا خونه 

ی بار هم امتحان ترم داشتن دختره قبل خواهرم دیر کرده بوده 20دیقه خواهرم رفته پایین دیده گذاشته رفته امتحانشم دیر شده 

چند روز هم ماشینش برای بی حجابی توقیف شده زنگ زده که نمیام منم براش اسنپ گرفتم نزدیک 200تومن شود 

ولی برای کلاس تقویتی پدرم زنگ زده بیا سر راه تو مسیر دنبال  خواهرمم بیایید . سر دختر خودش  داد زده اره  دیگه نمیام دنبالت ببرمت کلاس من بی کار نیستم که ببرم بیارمت تو این مسیر بعد تو صورت خواهرممم نگاه کرده که نگو من بیام 

شما بگید چی کارش کنیم ؟!؟

انقدر از این کارا کرده بیچاره خواهرم مونده وسط خیابون 

ماهی هم ۱ملیون میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخر ماهه از همین ماه با اسنپ بره بهتره و خیال راحت تر

از سال بعد هم با سرویس مدارس بفرستید نه این غیر رسمی ها آشناها 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چه پرو هست

بعضی از خانم های راننده سرویس خیلی اعصاب خورد کن هستن

منم امسال با ای زنه داغون شد مغزم

چند سال مرد بود بخدا یه ذره مشکل نداشتیم😖🤦🏻‍♀️

خانه شماره 12 میدان گریمولد