2777
2789

سلام دوستان تویه این تاپیک خواستم بدترین مهدکودک منطقه ۲۲ رو بهتون معرفی کنم 

مهدکودک و پیش دبستان آرامه بدترین و بی مسئول ترین مهد منطقه هست 

مدیریت بشدت ادم بی ادب و عصبی 

ایمنی محموعه افتضاح هست و همیشه  بچه ها آسیب زیادی ( کبودی ، شکستگی، زخم، آمبولانس  و ….) دارن 

همه‌چیز منطقه ۲۲ برای بچه داری بدرد نخوره 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
همه‌چیز منطقه ۲۲ برای بچه داری بدرد نخوره 

دقیقا همینطوره 

من تمام مدارس و مهد های این منطقه رو رفتم هیچ کدوم راضی کننده نیستند ، اما حداقل مثل این مجموعه آسیبی به کسی وارد نمیکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره  من تمام مدارس و مهد های این منطقه رو رفتم هیچ کدوم راضی کننده نیستند ، اما حدا ...

بله من بخاطر بچه هام ازونجا رفتم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
چقدر کار خوبی کردی عزیزم 

تمام نقاط تفریحی ببخشید خراب خونه و سگ خونه ، مدارس و مهد و کلاس زبان و..... افتضاح 

منطقه ۵ میگن خوبه

ما اومدیم شرق یک محله ی قدیمی و اصیل یعنی هرروز خدارو شکر میکنم