2777
2789

دوستان سریع نگید خودم  اگر غیر خودتون میشناسید  تعریف کنید زندگیش چجوری بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره، دختر خالم

تو نوجوونی پدر مادرش رو از دست داد، با کلی مشکل دست و پنجه نرم کرد ولی درسش رو ادامه داد ، تونست تو مرکز بهداشت استخدام شه،

با تمام اذیت و آزارهایی که از سمت شوهر خواهرش بود و اجازه نمیداد با کسی ازدواج کنه و کتکش میزد بازم کم نیاورد و با یه پسر خوب و موفق ازدواج کرد.

نمیگم چه نصبتی باهام داره

ولی یه خانومی مادرشون فوت شد ایشون تو شهر دیگه ای درس میخوند پدرش بهش پول نمیداد اجازه نداد ادامه تحصیل بده و رهاش کرد و زن گرفت و زن پدرش اذیتش میکرد درحدی که غذا نمیذاشت بخوره مدرک نداشت پول هم نداشت و پدرش میگفت برو هرزگی کن خرج خودتو در بیار.

خدا خواست رفت شهر دیگه ای سرکار خونه اجاره کرده الان و خونه اش کوچیک و نقلی و شیکه پدرش همچنان یه فرونم بهش نمیده و از زنش دوتا بچه آورده این دختر خانوم هم سنش داره بالا میره و هنوز مجرده بیشتر هم برا اینکه خانواده درستی نداره و شهر غزیب تنها زندگی میکنه وگرنه خدا میدونه اون دختر چقدر تلاش کرد که پاک بمونه 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یکی از فامیلای نزدیکمون شوهرش ول کرده رفته کلی مصیبت که نمیشه اینجا گفت ۳ تا بچه رو بزرگ میکنه ۴ ساله...

خودش میبره میاره این کلاس اون کلاس خرید میکنه تمیز میکنه خونه رو اشپزی میکنه و یه عالمه سختی دیگه ولی انرژی مثبته امیدوارررر اصن تحسین برانگیزه

نسبتی

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
پر هست چنین ادمایی حتی در طول تاریخ  من که یکی دوتا دیدم ایمان قوی پشتیبانشون بوده تا تهش رفتن ...

داستان اون دو نفر رو میسه بگی خلاصه؟  چجوری بودن که تو ذهن تو اینجوری ثبت شدن؟

خودم. یه نکته بهت بگم وقتی یه سختی رو تحمل میکنی برای خدا نامه بنویس و بگو درسته فلان سختی رو دارم و ...

خب نتیجه ی این نامه چیه؟

چه نتیجه ای دیدی؟   میشه نامه بنویسیم که حاجتمونو بده؟

یکی از فامیلای نزدیکمون شوهرش ول کرده رفته کلی مصیبت که نمیشه اینجا گفت ۳ تا بچه رو بزرگ میکنه ۴ سال ...

یعنی چی شوهرش ولش کرده رفته؟   طلاق گرفته؟ یا رفته با یه زن دیگه؟

دختر خاله مادرم 

شوهرش معتاد بود و کتکش میزد و خرجی نمی‌داد 

پشتوانه هم نداشت که بخواد طلاق بگیره مادرش فوت شده و پدرش هم معتاد بی پول 

شوهرش آدم شکاک و بدذات بود که اصلا نمیذاشت تا یه قدم زنش بیرون بره یا آرایش کنه 

این خانوم هم با بدبختی ها ساخت و خیلییی تلاش کرد تا شوهرش ترک کرد و تغییر کنه الان خداروشکر توی رفاهه و بهترین زندگی رو داره