2777
2789

شوهرم تو جمع خانواده خودش بهم گفت افسردگی حاد داری.منو سوژه کرد.به بچه میگم کارتون بسه.رو به بچه میگه بابا فلانیو همین روزا بستری میکنیم بیمارستان اعصاب و روان هممون راحت میشیم

میدونم دارن تو دلشون مسخرم میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون نیاز ب بیمارستان اعصاب و روان داره ن تو

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

دست و پا بسته از بالای پل بندازش تو رودخونه عمیق یه سنگ هم دوس داشتی ببند بهش

مرتیکه ی...🤬

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
این چه طرز حرف زدن با خانمش بهش رو نده بعد ببخشید مگه تو چیکار میکنی اینطوری میگ

فقط بی اعصاب بودم ولی ساکت 

اونم تقصیر خودشه

حرصمو درمیاره.میگه تو مریضی نمیگه چند شب پیش رفتم خرید یکم روحیه م عوض شه همه ی خریدمو ریخت دور

خوب من اونموقع داد نزدم گریه نکردم آروم نشدم

کاش بود یکی که میتونست حالشو بگیره شبیه خواهرم.من لعنتی لالم

خوب تغییر کن من فهمیدم همه چیز به خودمون ربط داره عقل مردم تو چشمشون پاشو بلند شو و یک آدم قوی و بهتر بساز ارز خودت بهش نشون بده حرفاش برات ارزشی نداره و حرفاش بی جا