2777
2789

من تو خونه موهامو هایلایت کردم الان زمینه موهام ب قرمزی میزنه یا ی قهوه ایه روشن چیکار کنم یکم تیره تر بشه میشه ایا؟ 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر رنگت رو روشن انتخاب کردی لایتها افتاده روش نارنجی میزنه 

اگه میتونی لایتها رو بکن توی فویل یه رنگ پنج دودی بزن به زمینه موهات

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
زیر رنگت رو روشن انتخاب کردی لایتها افتاده روش نارنجی میزنه  اگه میتونی لایتها رو بکن توی فویل ...

اره زمینه رو روشن زدم فروشنده گفت تیره میشه رو سرت من نمیدونستم  لایتهامم خیلی پره  دست تنها نمیتونم  میگم اگه ی رنگ بزنم رو همش  بد میشه؟  مث شکلاتی یا دودی یا خاکستری  این رنگارو دارم 

اره زمینه رو روشن زدم فروشنده گفت تیره میشه رو سرت من نمیدونستم  لایتهامم خیلی پره  دست تن ...

شکلاتی نزن 

دودی شماره ۸ بزن رو همه موهات با پنج سانت واریاسیون نقره ای 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
شکلاتی نزن  دودی شماره ۸ بزن رو همه موهات با پنج سانت واریاسیون نقره ای

عروسی دعوتم  اگه اینو بزنم لایتهام چجوری میشن؟ 

عروسی دعوتم  اگه اینو بزنم لایتهام چجوری میشن؟

لایتهات دودی خوشرنگ میشه 

باید رنگساز نقره ای میگرفتی ک تن قرمزی نده یا نارنجی

نمیدونستم زمینه شو فروشنده گفت روشن بردار رو موهات قهوه ای میشه