2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیر 18 سال نرو اگه منصف باشن بهت میگن بعداز18 بیا

باعث میشه صفحات رشد زود بسته بشه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

اسی خواهر من هفده سالشه از دکتر زنان پرسیده بود مامانم گفته بود مشکلی نیست  باز شما خودت تحقیق کن   اسم دستگاه هم اشنایدر

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
ب ببخشید شما پر مو هستید؟ چندسالتونه؟

۲۵سالمه  نزدیک۶ جلسه با دستگاه ژلی تیتانیوم رفتم ولی اون در مقابل این هیچه فرقشون زمین تا اسمونه بخاطر سنتم بزار ۱۸سالگی برو ولی فکر نمیکنم در کل تاثیر بدی داشته باشه الان توتال بادی میرم موهای بدنم مشکی بود  تقریبا پر موبودم چون قبلا لیزر رفته بودم نازک شده بود تقریبا  ولی کندلا کلا خیلی قوی تره 

بزاز۱۸ساله ت بشه بعد برو.مراکز لیزر به خاطر پول بهت میگن بیا.حالا۱سال هم صبرکن بعد برو لیزر من تیتا ...

عزیرم تیتانیوم رولیه یا شاتی ؟

سخت می‌گیرد جهان، بر مردمانِ سختگیر :)!✨️
۲۵سالمه  نزدیک۶ جلسه با دستگاه ژلی تیتانیوم رفتم ولی اون در مقابل این هیچه فرقشون زمین تا اسمون ...

عزیزم صورتتون هم لیزر کردین

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻