2777
2789
به ریاله نه تومن

مگه اسکلی؟؟ به ریال میشه ۳۲میلیون به تومان میشه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومن 

با این حساب اگه بخواد هزار دینار عراق تبدیل کنه میشه ۳ میلیون و دویست هزارتومن

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اسکلی؟؟ به ریال میشه ۳۲میلیون به تومان میشه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومن  با این حساب اگه بخوا ...

تو اون ممیز رو دیدی فک کردی سه رقم جدا کرده و نوشته 32 میلیون و گرنه 32 میلیون نیس😐

ریاااللل

عزیز خودت و مسخره کردی؟؟ تو ایران واحد پولمون ریاله ولی هیچی به ریال نیست این پول رو بخوای تبدیل کنی میشه سه میلیون دویست 

اگه به ریال میخواستیم تبدیل کنیم میشد ۳۲ میلیون

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

عزیزم من با دینار سر و کار دارم یک دینار کویت الان باید حدود سیصد تومن ایران باشه ،معمولا  حدود سه برابر دلار رشد می‌کنه 

اصلا منهای حرف من خب نوشته که یک دینار سیصد و خورده ای هزار تومن 

خوبه رو عکس نوشته 😐

عزیز خودت و مسخره کردی؟؟ تو ایران واحد پولمون ریاله ولی هیچی به ریال نیست این پول رو بخوای تبدیل کنی ...

چرا طرز حرف زدنتون اینقد چاله میدونیه؟

من سرچ کردم دیدم نوشته سیصدوبیست هزار ریال اومدم پرسیدم که معلم شد قیمتش چهارصد و خورده ای ریاله

آخه مگه دینار عراق چند میلیون برابر پول ایرانه؟

این عکسو الان از گوگل گرفتی؟ این عددی که اونجا نوشته ۳۲۰ تومنه  اما هر دینار عراق الان ۵۰ توم ...

نه بابا هر دینار میشه ۵۰ تک تومن

که هزار دینارش میشه حدود ۵۰ هزار تومن

آخه چرا مگه میشه دینار عراق اینقد که شما میگی گرون باشه