حمیده_گلی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 98 عنوان خواهر شوهرم بهم ۲ فحش داد 514 بازدید | 18 پست خواهر شوهرم ۲ تا بهم فحش بسیار رکیک داد جلو شوهرم اما شوهرم هیچی نگفت منم میخواستم فحش بدم اما نتونستم و خیلی ناراحت شدم هرکی با حمیده_گلی کار داره رو چشم حمیده_گلی هم درخواست دوستی هم پیام هم کار مجازی در خدمتم 1403/01/31 | 14:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105517 خودت زبون داشتی جرش میدادی گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16277 شوهرت معلوومه ک چیزی نمیگه خودت باید جواب میدادی حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
نرگس9635 عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 1459 نتونستی از خودت دفاع کنی چون خیلی برای خودت بزرگش کردی تو ذهنت خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28525 هیچی نگفتی؟حداقل میگفتی حرف دهنتو بفهم از سنت خجالت بکش چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
حمیده_گلی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 98 خیلی ناراحت شدم و غصه ام گرفت هرکی با حمیده_گلی کار داره رو چشم حمیده_گلی هم درخواست دوستی هم پیام هم کار مجازی در خدمتم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 نمیتونه دخالت کنفحش میدادی خبترسیدی تعلیق بشی؟! مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
حمیده_گلی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 98 بابا من چجوری به زن ۴۰ ساله فحش بدم وقتی ۲۹ سالمه خودم هرکی با حمیده_گلی کار داره رو چشم حمیده_گلی هم درخواست دوستی هم پیام هم کار مجازی در خدمتم
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8571 در چه حد بود فحشش ؟ به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
kamalll عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3728 بابا من چجوری به زن ۴۰ ساله فحش بدم وقتی ۲۹ سالمه خودم ولش کن خودش شرمنده میشه.خوب نگفتی چرا بحث کردین؟ ......خدایا ب توکل نام اعظمت.