2777
2789
عنوان

هزینه‌زندگی مشترک

136 بازدید | 18 پست

بچه ها من شوهرم کارش یجوریه درامدش بد نیست ولی این‌موقع سال اکثرا اوضاع کارش خوب نیست ولی چون از قبل میدونستیم این ماه خرجمون زیاد میشه از چند ماه پیش پس انداز نگه داشته بودیم ولی خورد خورد برداشته خرج کرده اونارو من هر چی گفتم یکم قناعت کن گوش نکرده 

الان دستش یکم خالیه البته میتونه خرجا رو برسونه ولی تقریبا به زور

الان من یکم پول دارم خودم میخواستم یه چیزی بخرم برای خودم شوهرم میگه پولو بده من، من ماه بعد بیشترشو برمیگردونم  به نظرتون بدم بهش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زندگی ما اصلا پول من و تو نداره که بخواد بهم پس بده.هرچی داشته باشیم دوتامون میزاریم وسط

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من فاز زنایی که پول خودشون واسه خودشونه رو درک نمیکنم زندگی مشترکه هرگز پول جدا از همسرم نداشتم و ه ...

آخه اون وسیله هم که میخوام بخرم برا خونس ۴ ۵ ساله قراره بخره خودش چون اعتقاد داره به درد نمیخوره هی امروز فردا میکنه منم گفتم خودم بخرم